Vekrakos
Spartorama | Δήμος Ευρώτα: Συνάντηση με τον Πρέσβη του Πακιστάν για μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

Δήμος Ευρώτα: Συνάντηση με τον Πρέσβη του Πακιστάν για μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

Spartorama 29/11/2017 Εκτύπωση Λακωνία
Δήμος Ευρώτα: Συνάντηση με τον Πρέσβη του Πακιστάν για μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.
Είναι αναγκαίο να υπάρξει ηρεμία και ασφαλής διαβίωση στην περιοχή... με βάση τις επικρατούσες αρχές του δικαίου και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Οδός Εμπόρων

Το Σάββατο 25/11/2017 με εντολή του Δημάρχου o κ. Ηλίας Παναγιωτακάκος συναντήθηκε μαζί με την Πρόεδρο της Δ.Κ Σκάλας κα. Γιάννα Κούρλα με τον Πρέσβη του Πακιστάν κ. Khalid Usman Qaiser.

Στόχος η οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης για να αντιμετωπιστούν φαινόμενα παραβατικότητας που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή από Ομοεθνείς του Πακιστανού Πρέσβη.

Κοινή θέση η εφαρμογή των νόμων που διέπουν την Ελληνική Δημοκρατία κυρίως δε η εφαρμογή των υγειονομικών διατάξεων και η ασφάλεια στην περιοχή που ζουν και εργάζονται οι πάσης φύσεως μετανάστες.

Είναι αναγκαίο να υπάρξει ηρεμία και ασφαλής διαβίωση στην περιοχή και γι΄ αυτό θα συγκροτηθεί ομάδα εργασίας που θα διαμορφώσει ένα σταθερό πλαίσιο κανόνων με βάση τις επικρατούσες αρχές του δικαίου και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δόθηκε έμφαση ότι οι διαμένοντες στην περιοχή είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία παράνομα εισερχόμενοι στην χώρα και συνεπώς στον Δήμο Ευρώτα και συνεπώς είναι ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ο σεβασμός των νόμων της Ελληνικής Πολιτείας.

Επίσης είναι απόλυτα αληθές ότι εξυπηρετούν βασικές ανάγκες της αγροτικής παραγωγής και το εργόσημο καθώς και άλλα εργασιακά μέτρα πρέπει να επεκταθούν υπό όρους στους πάντες.

Η απογραφή από τον Δήμο είναι επιβεβλημένη,όπως και η κάρτα προσωρινά διαμένοντος.

Συμβολή στον διάλογο έχουν και οι συμπολίτες μας,ώστε να υπάρξουν λύσεις σε μια πραγματικότητα που ούτως ή άλλως συμβαίνει.

Τέλος η διαχείριση κρίσεων από τους Δήμους είναι ένα νέο κεφάλαιο τα τελευταία χρόνια που η Πολιτεία πρέπει να είναι παρούσα με όλους τους θεσμούς της και προπάντων με χρηματοδότηση προς τους Δήμους,


Οδός Εμπόρων