Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/56807-i-sumpatriotissa-mas--panagiota-suraga--sto-aaaaa-me-aaaaa-ton-saki-rouba/

Spartorama - Print | Η συμπατριώτισσά μας, Παναγιώτα Συράγα, στο Voice με coach τον Σάκη Ρουβά

Η συμπατριώτισσά μας, Παναγιώτα Συράγα, στο Voice με coach τον Σάκη Ρουβά - video

Η συμπατριώτισσά μας, Παναγιώτα Συράγα, στο Voice με coach τον Σάκη Ρουβά
«Μπράβο Σάκη, πολύ καλά άκουσες… την ομορφιά της»
Οδός Εμπόρων

Η συμπατριώτισσά μας, Παναγιώτα Συράγα, κόρη της γνωστής καθηγήτριας πιάνου Χαράς Αϊβαλιώτη, εμφανίστηκε το Σάββατο 7/11/2021 στο “The Voice of Greece” και κέρδισε πανάξια την συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Η Παναγιώτα ερμήνευσε εκπληκτικά το τραγούδι «Όνειρο ήτανε» του Αλκίονου Ιωαννίδη, με αυθεντικότητα και επαγγελματισμό προκαλώντας την προσοχή και την ψήφο του Σάκη Ρουβά. «Παναγιώτα εμένα μου φαίνεται όνειρο που δεν γύρισε κανείς άλλος», εξομολογήθηκε ο Σάκης, εννοώντας ότι η Παναγιώτα θα διαλέξει κατ’ ανάγκη την ομάδα του.

Ήταν προφανές ότι μετά την αποκάλυψη της προσωπικότητάς της Παναγιώτας και του τεράστιου δυναμικού εξέλιξης που επέδειξε, πολλοί κριτές μετάνιωσαν που έχασαν την ευκαιρία να την έχουν στην ομάδα τους, με αποκορύφωμα την ατάκα του -πάντα λάτρη της ομορφιάς- Πάνου Μουζουράκη: «Μπράβο Σάκη, πολύ καλά άκουσες… την ομορφιά της».

Την Παναγιώτα την γνωρίσαμε επαγγελματικά, τη Πρωτοχρονιά του 2020, σε μουσική εκδήλωση -ντουέτο με την Ξανθή Παναγιωτοπούλου- που φιλοξένησε ο πολυχώρος «Οινοκράτης» (βλέπε και άρθρο εδώ). Φάνηκε τότε η μουσική υποδομή που διαθέτει και η εκφραστική δυναμική που εκπέμπει η φωνή της, μαζί με έναν χαρακτήρα σεμνό και συγχρόνως δυναμικό, που πολλά προμηνύουν για την πορεία της στο παιχνίδι.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα αυτή εμπειρία και να γεμίσει τις αποσκευές της με ότι θετικό μπορεί να της προσφέρει αυτός ο τηλεοπτικός θεσμός.


Ν. Μ.