Vekrakos
Spartorama | Μια Ιδιαίτερη Μουσική Βραδιά για την Υποδοχή του Νέου Χρόνου, στον «Οινοκράτη piano bar»

Μια Ιδιαίτερη Μουσική Βραδιά για την Υποδοχή του Νέου Χρόνου, στον «Οινοκράτη piano bar» - video

Spartorama 02/01/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Μουσική
Μια Ιδιαίτερη Μουσική Βραδιά για την Υποδοχή του Νέου Χρόνου, στον «Οινοκράτη piano bar»
Οι νεαρές καλλιτέχνιδες, ερμήνευσαν ιδανικά μελωδίες και τραγούδια από το Ελληνικό ρεπερτόριο, εισπράττοντας δικαιωματικά το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού
Οδός Εμπόρων

Με δύο όμορφες παρουσίες και με μια σωστή μουσική πανδαισία χαιρετήσαμε τον ερχομό του Νέου Χρόνου, ανήμερα την Πρωτοχρονιά στον  «Οινοκράτη piano bar». 

Ο λόγος για το ντουέτο των Παναγιώτας Συράγα, φωνή και της Ξανθής Παναγιωτοπούλου, πιάνο και φωνή υπό τον τίτλο «Ένα Πιάνο δυο Πνοές». 

Οι νεαρές καλλιτέχνιδες που δημιουργούν ένα εξαιρετικό σύνολο, αφού η φωνή της μιας συμπληρώνει αυτήν της άλλης, με την συνοδεία του πιάνου από την Ξανθή, ερμήνευσαν ιδανικά -μέσα στο πνεύμα της βραδιάς- μελωδίες και τραγούδια από το Ελληνικό ελαφρολαϊκό ρεπερτόριο, εισπράττοντας δικαιωματικά το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού. 

Θα πρέπει φυσικά να σημειωθεί ότι η Παναγιώτα είναι Σπαρτιάτισσα και πολλοί φίλοι της την τίμησαν με την παρουσία τους, η δε Ξανθή, κοντοχωριανή από την Καλαμάτα. 

Ελπίζουμε να ξαναδούμε το ντουέτο και άλλες φορές στον Οινοκράτη και τους ευχόμαστε καλή μουσική πορεία στον δύσκολο χώρο του πενταγράμμου.





  





Οδός Εμπόρων