Vekrakos
Spartorama | Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων και Ελευθέρων Επαγγελματιών»

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων και Ελευθέρων Επαγγελματιών» - video

Spartorama 25/06/2018 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Λακωνία
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων και Ελευθέρων Επαγγελματιών»
Διοργάνωση: Επιμελητήριο Λακωνίας και ΤΕΕ Πελοποννήσου
Οδός Εμπόρων

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Λακωνίας με το ΤΕΕ Πελοποννήσου με θέμα: Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών 

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λακωνίας όπως και πλήθος μελών. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Παναρίτης αφού απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό παραχώρησε τον λόγο στον  κ. Φώτη Κουρμούση, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. 

Στο πρώτο μέρος της παρουσίασης ο κ. Κουρμούσης , επικεντρώθηκε στα βασικά σημεία – χαρακτηριστικά του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών. Ο ομιλών τόνισε τον τρόπο λειτουργίας του νομοθετικού πλαισίου και εξήγησε αναλυτικά τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι ώστε να υπαχθούν στο εν λόγω νομοθετικό καθεστώς. 

Στο δεύτερο μέρος της ομιλίας του ο Ειδικός Γραμματέας, έγινε αποδέκτης πλειάδας ερωτήσεων και παραδειγμάτων απ’ τους συμμετέχοντες. Μέσω του διαλόγου που παρήχθη, αποσαφηνίστηκαν απορίες των παρευρισκομένων και τονίστηκαν τα σημεία που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής για τους χρήστες του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Δείτε το διαφωτιστικό video με τον κ. Φώτη Κουρμούση από το taxheaven.gr


Οδός Εμπόρων