Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Βαριά ήττα με 1 - 0 από την Θύελλα Καμαρίου, στη Νάξο

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Βαριά ήττα με 1 - 0 από την Θύελλα Καμαρίου, στη Νάξο - video

Πηγή 16/09/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Βαριά ήττα με 1 - 0 από την Θύελλα Καμαρίου, στη Νάξο
Η Σπάρτη αποκλείστηκε από τους «32» του Κυπέλλου Ελλάδας
Οδός Εμπόρων

Η νεοφώτιστη στη Γ΄ Εθνική Θύελλα Καμαρίου υπέταξε (1-0) τη Σπάρτη και την απέκλεισε από τους «32» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Λάκωνες προβλημάτισαν έντονα με την εμφάνισή τους, προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά παρά την κατοχή της μπάλας, κατέστη ανέφικτο να παραβιαστεί η εστία του Ανδριόλα. 

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 9ο λεπτό (17ο του βίντεο) ο Μάριος Αργυρίου, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Πάντο. Η Σπάρτη του Κριστόφ Βαζέχα απείλησε στο 15΄ με τον Ντος Ρέις, στο 31΄ και στο 89΄ με τον Βλαχομήτρο, αλλά και στο 75΄ με τον Στογιάνοβιτς. 

Αποδείχθηκε πως η ομάδα της Football League έχει θέμα στο γκολ, ενώ στις αντεπιθέσεις η ομάδα της Νάξου, που έγραψε ιστορία με την πρόκρισή της στην 4η φάση του θεσμού, θα μπορούσε να φτάσει κάλλιστα και σε δεύτερο τέρμα. 

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης, Ρέτζο, Σιμιτσής, Φίλων, Φύτρος Μ. (84΄ Αρβανίτης), Αργυρίου, Ερρίκος (90΄ Γατσέλος), Μαυρομάτης (74΄ Ζανελάρι). 

ΣΠΑΡΤΗ (Κριστοφ Βαζέχα): Πάντος, Οικονόμοπουλος, Κοζάκης, Βλάχος (58΄ Τιεντσέ), Φραγκούλης, Παυλής, Κολτσίδας, Στογιάνοβιτς, Ντος Ρέις (62΄ Σαραντόπουλος), Μαντζίρης (81΄ Καινούργιος), Βλαχομήτρος.


Δείτε όλο το βίντεο του αγώνα από το sportcyclades.gr



Οδός Εμπόρων