Vekrakos
Spartorama | Κύκλοι Πολολού: Τζάμπα μάγκες – Έφυγε ο Μπένος

Κύκλοι Πολολού: Τζάμπα μάγκες – Έφυγε ο Μπένος

Πηγή 08/03/2019 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
Κύκλοι Πολολού: Τζάμπα μάγκες – Έφυγε ο Μπένος
Ο νέος Πρόεδρος της ΠΑΕ Σπάρτη ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με το ιδιοκτησιακό της ομάδας, έπειτα από τον ντόρο που προκάλεσε η ανακοίνωση Βουδούρη
Οδός Εμπόρων

Ο νέος πρόεδρος της Σπάρτης, Γιώργος Πολολός, θέλησε, μέσω του περιβάλλοντός του, να ξεκαθαρίσει στη mikriliga.com την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα και να απαντήσει στην ανακοίνωσή που κυκλοφόρησε το πρωί της Παρασκευής ο πρώην μεγαλομέτοχος της λακωνικής ΠΑΕ, Δημήτρης Βουδούρης

Ο κ. Πολολός κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τις προηγούμενες ανακοινώσεις που είχε κυκλοφορήσει στις αρχές της εβδομάδας και οι οποίες ανέφεραν πως η νέα διοίκηση έχει λάβει από τις πρώτες μέρες του Μαρτίου αριθμό πρωτοκόλλου από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (η οποία συστάθηκε πρόσφατα) και περιμένει, σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις της, να εγκριθεί η μεταβίβαση των μετοχών. 

Φυσικά, για να φτάσει μέχρι την ΕΕΑ, ο κ. Πολολός και οι συνεργάτες του φρόντισαν να καλύψουν οικονομικά την προηγούμενη ιδιοκτησία, αγοράζοντας τις μετοχές, γεγονός που αποδεικνύει και το σχετικό συμφωνητικό που έχουν στη διάθεσή τους, ωστόσο δεν δύνανται να το δημοσιοποιήσουν, καθώς καλύπτεται από ρήτρα εμπιστευτικότητας. 

Από εκεί και πέρα, η νυν διοίκηση φρόντισε να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των προσφυγών που ταλάνιζαν την ομάδα και την απειλούσαν με αφαίρεση βαθμών (έχουν απομείνει ακόμα τρεις προσφυγές, που θα καλυφθούν με τη σειρά τους μέσα στις επόμενες ημέρες), ενώ προχώρησε και σε πληρωμές στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σωματείο. “Ίσως αυτή η κάλυψη των οικονομικών εκκρεμοτήτων και το “καθάρισμα” της ΠΑΕ, είναι αυτή που έχει δημιουργήσει σκέψεις “επαναφοράς” σε κάποιους στα δρώμενα της Σπάρτης. Το τζάμπα, όμως, πέθανε” είναι η θέση που βγαίνει από τους κύκλους του Πολολού. 

Επιπλέον, τρέχουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την οργάνωση της ΠΑΕ σε – καλύτερα – επαγγελματικά πρότυπα, καθώς ανακοινώθηκε νέος Εκπρόσωπου Τύπου και Επικοινωνίας, ενώ έχει ξεκινήσει και η αναδιοργάνωση της ηλεκτρονικής σελίδας της ΠΑΕ, που για μεγάλο διάστημα παρέμενε ανενεργή. 

Αποχώρησε ο Μπένος 

Απόρροια της αναταραχής που προκάλεσε η ανακοίνωση Βουδούρη, ήταν και η ξαφνική αποχώρηση του Γιώργου Μπένου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, παραμονές του κρίσιμου αγώνα με τον Ηρακλή. Έτσι, οι Λάκωνες βρίσκονται εκ νέου σε αναζήτηση προπονητή.

mikriliga.com



Βουδούρης: Είμαι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας

Με ανακοίνωσή του, ο Δημήτρης Βουδούρης εξηγεί τον λόγο για τον οποίο οι μετοχές της λακωνικής ΠΑΕ παραμένουν στην ιδιοκτησία του. 

Αναλυτικά: 

Του Δημητρίου Βουδούρη του Ηλία, κατοίκου Σπάρτης, Λακωνίας, νομίμου εκπροσώπου της Μονοπρόσωπης ΕΠΕ με την επωνυμία «BSDB MANAGEMENT LTD», που εδρεύει στο Μπλαγκόεβραντ Βουλγαρίας, Μετσουέβσκι 22, ΑΦΜ 204734207, 

Όπως όλη η κοινωνία της Πόλης μας, έτσι και εγώ όντας αποδέκτης των τελευταίων δραματικών εξελίξεων στα αγωνιστικά δρώμενα και διοικητικά πράγματα της «ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΕ» και προσπαθώντας ορισμένοι εκ της διοικήσεως της ΠΑΕ να βλάψουν την τιμή και την υπόληψή μου, οφείλω να τοποθετηθώ δημοσίως προς αποκατάσταση της αλήθειας και έχοντας χρέος προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας που είναι πάντοτε αρωγός και στήριγμα στις προσπάθειες για τη βελτίωσή της. 

Προς τούτο, ενημερώνω άπαντες πως ΟΥΔΕΜΙΑ μεταβολή έχει υπάρξει στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της «ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΕ», και παραμένει η ανωτέρω εταιρεία νομίμως εκπροσωπούμενη από το Δημήτριο Βουδούρη, μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κατά ποσοστό 90 επί του συνόλου των μετοχών από την 13 – 9 – 2018, όταν και η αρμόδια Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών ως και σήμερα. 

Η πολυσυζητημένη συμφωνία μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών μου εν τέλει δεν ευοδώθηκε με αποτέλεσμα να ματαιωθεί χωρίς δική μου υπαιτιότητα. Ως εκ τούτου, εξακολουθώ να είμαι μόνο και αποκλειστικός μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ενασκώντας όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου. Η απομάκρυνσή μου το τελευταίο διάστημα έγινε στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων της πώλησης των μετοχών και προς τούτο η διαχείριση της ομάδας ασκείτο άτυπα το διάστημα αυτό από τον υποψήφιο αγοραστή. Με τη ματαίωση όμως της πώλησης, αναλαμβάνω εκ νέου ενεργό ρόλο στην ομάδα ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ασκώντας τα κατά το νόμο καθήκοντά μου. 

Όλα τα ανωτέρω αποδεικνύονται με έγγραφα και αποφάσεις που έχουν στα χέρια τους τόσο η Διοίκηση της ΠΑΕ όσο και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που είναι και ο αρμόδιος φορέας έγκρισης της μεταβίβασης των μετοχών των αθλητικών ανωνύμων εταιρειών, στους οποίους και παραπέμπω για περαιτέρω διευκρινήσεις. 

Μετά τιμής 

Για τη δηλούσα
Δημήτριος Βουδούρης


Οδός Εμπόρων