Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Πιο βαθιά στην κρίση, Ηρόδοτος - Σπάρτη, 4 - 1

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Πιο βαθιά στην κρίση, Ηρόδοτος - Σπάρτη, 4 - 1

Spartorama 08/04/2019 Εκτύπωση Αθλητισμός
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Πιο βαθιά στην κρίση, Ηρόδοτος - Σπάρτη, 4 - 1
Κάθε αγωνιστική και μία τραγελαφική ιστορία για τη Σπάρτη και τη Football League.
Οδός Εμπόρων

Τελικά δεν τα είχαμε δει όλα από τη φετινή Σπάρτη. Η ομάδα της Λακωνίας κάθε αγωνιστική προσθέτει μία τραγελαφική ιστορία στο βιβλίο, τόσο της ίδιας όσο και της Football League. Η ΠΑΕ ανακοίνωνε ότι θα μετέβαινε με 13 παίκτες στο Ηράκλειο για τον αγώνα με τον Ηρόδοτο, αλλά παρατάχθηκε εν τέλει με... 10. 

Ζέσταμα έκαναν 9 ποδοσφαιριστές και ενώ αρχικά οι Λάκωνες υποστήριζαν ότι ο τερματοφύλακας Σφέτσος, είχε μεταβεί στο νοσοκομείο με πυρετό, ο νεαρός βρέθηκε στην εστία. Εκτός αυτού, όμως το ματς ξεκίνησε με 20λεπτη καθυστέρηση, γιατί προέκυψε θέμα με τις εμφανίσεις των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν τελικά να τις αλλάξουν και η... παρωδία ξεκίνησε στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Νωρίς άνοιξε το σκορ ο Ηρόδοτος, με τον Αγγελούδη στο 16΄ να κάνει το 1-0, ύστερα από ριμπάουντ που πήρε μετά το σουτ του Μπαρέτα. Πέντε λεπτά αργότερα όμως, ο Καινούριος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-1 στη Ν. Αλικαρνασσό. Στο 28΄ οι Κρητικοί πήραν ξανά το προβάδισμα, με τον Μπαρέτα με σουτ έξω από την περιοχή να σημειώνει το 2-1. Στο 40΄, ύστερα από πάσα του Ηλιάδη, ο Αγγελούδης με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1. 

Δίχως ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Σιαλμά όμως στο 62΄, να κάνει το 4-1 με γυριστό σουτ. Μέχρι τέλους δεν άλλαξε κάτι και οι Κρητικοί πήραν την σπουδαία νίκη.

Σκόρερ: 16΄, 40΄ Αγγελούδης, 18΄ Μπαρέτας, 62΄ Σιαλμάς – 21΄ (πεν.) Καινούριος 

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας). Βοηθοί: Τριαντάφυλλος (Κορινθίας), Παγούρας (Βοιωτίας).

Ηρόδοτος: Κασμερίδης, Γιαλούσης, Γραικός (58΄ Σιαλμάς), Χατζηλιάδης, Ζιώγας, Αργκιλέσι, Νύκταρης, Μπαρέτας, Ηλιάδης, Γκούφας, Αγγελούδης.

Σπάρτη: Σφέτσος, Καλούσης, Φραγκούλης, Μαρσέλ, Τιέντσε, Τουρέ, Ζαχαριουδάκης, Δανδάκος, Καινούργιος, Ρόμο.

Φυσικά, η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, ενώ ο πρώτος στη ζώνη υποβιβασμού έχει 28 βαθμούς. Απομένουν 4 αγωνιστικές.


Οδός Εμπόρων