Vekrakos
Spartorama | ΥΑΚΙΝΘΕΙΑ 2019: «Ελένεια» - Η Μεγάλη Συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων

ΥΑΚΙΝΘΕΙΑ 2019: «Ελένεια» - Η Μεγάλη Συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων

Spartorama 02/08/2019 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Μουσική
ΥΑΚΙΝΘΕΙΑ 2019: «Ελένεια» - Η Μεγάλη Συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων
Έκθεση Ζωγραφικής της “Angakis Gallery”
Οδός Εμπόρων

ΥΑΚΙΝΘΕΙΑ 2019

“ΕΛΕΝΕΙΑ” Η Μεγάλη Συναυλία του Λουδοβίκο των Ανωγείων

Έκθεση Ζωγραφικής της “Angakis Gallery”

Λακεδαιμονίων Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ»

ΣΠΑΝΤΙΔΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ (Γεωργίτσι Λακωνίας)

Σαββάτο 10 Αυγούστου 2019, ώρα: 7 μ.μ.

(είσοδος ελεύθερη)

 

“Ο Ερωτόκριτος τραγουδάει για την Ωραία Ελένη”, είναι ο τίτλος των «ΥΑΚΙΝΘΕΙΩΝ 2019», που ξεκίνησε από τα Ανώγεια της Κρήτης και έφθασε η χάρη του μέχρι τον τόπο καταγωγής της Ελένης στην Ομηρική Λακεδαίμονα.

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η περσινή συναυλία του Λουδοβίκου στα «ΥΑΚΙΝΘΕΙΑ 2018» στο Γεωργίτσι, όπου ακούστηκε σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση το τραγούδι αφιερωμένο στην Ωραία Ελένη. Επανέρχεται και φέτος πάντα λυρικός, ερωτικός και εξαιρετικός αφηγητής, για να μας κρατήσει συντροφιά για μια και μοναδική ζεστή Αυγουστιάτικη νύχτα.

Το φετινό σχήμα ίδιο με το περσινό, αλλά περιλαμβάνει και μια μικρή έκπληξη. Στο τραγούδι μαζί με την Ειρήνη Μπαρδάνη, θα είναι και οι διάσημες αδερφές Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή, ένα ελληνικό μουσικό ντουέτο που τραγουδάει ethnic και world μουσική. Επίσης στη φυσαρμόνικα ο Μανώλης Μπαρδάνης και στην κιθάρα ο Αντώνης Μυτακίδης.

Ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο θα εκτίθενται έργα της διεθνούς φήμης καλλιτέχνης και ζωγράφου, Angie Antonakis (Αγγελική Αντωνάκη), ιδιοκτήτρια του “Αngakis Gallery” στην Σπάρτη, η οποία κατάγεται από το Καστόρι Λακωνίας.

Η Angie Antonakis έρχεται κοντά μας για να παρουσιάσει έργα αφηρημένης τέχνης που θα ταξιδέψει την σκέψη και την ψυχή σας. Τα αποτελέσματα των έργων της είναι να βλέπει η ψυχή και όχι τα μάτια μας! Κάθε έργο της είναι μοναδικό, όπου ο θεατής μπορεί να αισθανθεί τη ψυχική γαλήνη, την αγάπη, τη φύση και τον έρωτα.



  



Οδός Εμπόρων