Vekrakos
Spartorama | «4ο River Party» στον ποταμό Κάστωρα στο Καστόρι

«4ο River Party» στον ποταμό Κάστωρα στο Καστόρι

Spartorama 12/08/2019 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Μουσική
«4ο River Party» στον ποταμό Κάστωρα στο Καστόρι
Με το δημοφιλές νεανικό συγκρότημα Alcatrash και τις εκπληκτικές Rocket Queens
Οδός Εμπόρων

Το μεγαλύτερο River Party του καλοκαιριού στη Λακωνία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Αυγούστου στις όχθες του ποταμού Κάστωρα στο Καστόρι!

Η διοργάνωση πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά από την Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου, αποτελώντας πόλο έλξης για το κοινό σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον μέσα στην καταπράσινη φύση της περιοχής!

Το δημοφιλές νεανικό συγκρότημα, οι Alcatrash και οι εκπληκτικές Rocket Queens θα φροντίσουν για την διασκέδασή σας, ενώ τις δικές του μουσικές «πινελιές» θα βάλει ο dj Efthymis G.

Οι Alcatrash είναι μια μπάντα φίλων από την Πάτρα.

Βρίσκονται στην εκπομπή «The 2Night Show», συμμετέχουν στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα», στα Mad Music Awards ενώ εμφανίζονται και στο Fantasia Live με τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Τα τέσσερα μέλη της μπάντας είναι ο Πέτρος Πυλαρινός (φωνή), ο Σταύρος Κωστής (κιθάρα), ο Ανδρέας Βούλγαρης (πλήκτρα) και ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος (drums).

Η επιτυχία του τραγουδιού «Σα Να Σε αγαπάω» που πρόσφατα ξεπέρασε τις 1.000.000 προβολές στο YouTube, αποτελεί μια ακόμη θετική εξέλιξη στην πορεία του συγκροτήματος που τα τελευταία χρόνια είναι ανοδική.

Μια μοναδική βραδιά περιμένει τους συμμετέχοντες σε έναν ιδιαίτερο χώρο που μαγνητίζει και γοητεύει τον επισκέπτη, αποτυπώνοντας στη μνήμη του ξεχωριστές εικόνες και στιγμές!

Η επιτυχία των τριών προηγούμενων διοργανώσεων αποτελεί εγγύηση για ένα αξέχαστο event!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς που για άλλη μια φορά είναι δίπλα σε κάθε προσπάθειά μας.

 

«4ο River Party» στον ποταμό Κάστωρα στο Καστόρι

Τετάρτη 14 Αυγούστου - 10:30 μ.μ.

Τιμή εισόδου: 3 ευρώ



  



Οδός Εμπόρων