Vekrakos
Spartorama | Σπάρταθλον 2016 live! Από την Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης!

Σπάρταθλον 2016 live! Από την Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης!

Spartorama 27/09/2016 Εκτύπωση Σπάρταθλον
Σπάρταθλον 2016 live! Από την Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης!
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 μ.μ. στη διασταύρωση των οδών Κων. Παλαιολόγου και Λυκούργου.
Οδός Εμπόρων

Tο βράδυ της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου 2016, η πόλη της Σπάρτης θα γιορτάσει το 34ο Σπάρταθλον! Πολλά εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά, ενώ το το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης διοργανώνει μουσικό-χορευτικές και αθλητικές εκδηλώσεις. 

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης αυτή τη βραδιά θα βρίσκεται στο επίκεντρο των εκδηλώσεων! Στη διασταύρωση των δύο κεντρικότερων δρόμων της πόλης, Κων. Παλαιολόγου και Λυκούργου, από τις 20.00 μ.μ. μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί μετάδοση αποτελεσμάτων του Σπάρταθλον 2016 καθώς και στοιχείων που αφορούν τον αγώνα! 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβάλλονται σε γιγαντοοθόνη φωτογραφίες από το φετινό Σπάρταθλον, τις οποίες θα έχουν τραβήξει τα μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΛΕ.ΦΩ.Σ. καλύπτει φωτογραφικά τον αγώνα εδώ και 6 χρόνια, ενώ φέτος με συνολικά 21 διαπιστευμένα μέλη της θα ακολουθήσει τον αγώνα των 246 χλμ, από την Αθήνα μέχρι και την Σπάρτη! 

Παράλληλα θα παρουσιαστούν ζωντανά videos του φετινού αγώνα, όλες οι τελευταίες εξελίξεις, καθώς και η πορεία του Σπαρταθλητή Αναστάσιου Τσουλόγιαννη, Σπαρτιάτη δρομέα που μετέχει φέτος στον αγώνα. 

Επίσης θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά άγνωστες πτυχές του αγώνα, ιστορικά στοιχεία και σημαντικές στιγμές από τα 34 χρόνια ζωής του θεσμού. 

Για πρώτη φορά επίσης θα μιλήσουν ζωντανά στο κοινό της πόλης Σπαρταθλητές και άτομα που σχετίζονται άμεσα με τον αγώνα, προκειμένου να μας παρουσιάσουν με τρόπο ζωντανό και άμεσο τις εμπειρίες τους! 

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει εθελοντικά ο δημοσιογράφος Ηλίας Μπόνος, ενώ εθελοντικά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ο γνωστός μουσικός παραγωγός της πόλης μας Κώστας Τσέγκος. Την όλη εκδήλωση έχει ήδη αγκαλιάσει πλήθος εθελοντών που ξεπερνούν τους 30! 

Πρόκειται για μία εκδήλωση που θεωρούμε ότι έλειπε από την πόλη μας. Σας καλούμε όλους να γνωρίσουμε τον αγώνα δρόμου για τον οποίο η παγκόσμια αθλητική κοινότητα θεωρεί ως έναν εκ των κορυφαίων υπερμαραθωνίων αγώνων παγκοσμίως! 

Ελάτε να γνωρίσουμε το Σπάρταθλον εκ νέου, μέσα από τον φωτογραφικό φακό της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης! 

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 μ.μ. στη διασταύρωση των οδών Κων. Παλαιολόγου και Λυκούργου. 

Μετά τιμής,

Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης


Οδός Εμπόρων