Vekrakos
Spartorama | Π.Σ. «Η Σπάρτη»: Ανακοίνωση λύσης συνεργασίας με Τσίρκοβιτς και αποκατάσταση της αλήθειας

Π.Σ. «Η Σπάρτη»: Ανακοίνωση λύσης συνεργασίας με Τσίρκοβιτς και αποκατάσταση της αλήθειας

Spartorama 26/11/2019 Εκτύπωση Αθλητισμός Δημοτικά Κοινωνία
Π.Σ. «Η Σπάρτη»: Ανακοίνωση λύσης συνεργασίας με Τσίρκοβιτς και αποκατάσταση της αλήθειας
«Ήταν απόφαση του προέδρου κυρίου Γιώργου Σκαφιδά, η απόλυση του, και του υπόλοιπου διοικητικού συμβουλίου»
Οδός Εμπόρων

Ύστερα από ώριμη και συγκροτημένη σκέψη και μετά από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδας μας ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε κάποια πράγματα για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Πρώτον αναφέρουμε ότι ο πρώην προπονητής της ομάδας μας κύριος Τσίρκοβιτς, δεν έφυγε μόνος του από την ομάδα. Ήταν απόφαση του προέδρου κυρίου Γιώργου Σκαφιδά η απόλυση του και του υπόλοιπου διοικητικού συμβουλίου. Άσχημες συμπεριφορές στον κόσμο της ομάδας μας τόσο από το Facebook όσο και στο γήπεδο αλλά και τα τελευταία αποτελέσματα ήταν ο βασικός λόγος απόλυσης του κυρίου Τσιρκοβιτς. Ο πρόεδρος από σεβασμό και μόνο του έδωσε την ευκαιρία να φύγει νικητής (όπως ο ίδιος είχε δηλώσει και ήθελε) από την ομάδα αντιμετωπίζοντας ένα θεωρητικά εύκολο αντίπαλο αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης ούτε εκεί.

Δεύτερον θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο του Π.Σ “Η ΣΠΑΡΤΗ” απαρτίζεται από τα ίδια άτομα που ήταν και στην ΕΝΩΣΗ ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ και τα οποία με μπροστάρη τον πρόεδρο κύριο Σκαφιδά Γεώργιο έχουν καταφέρει τόσες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούνται με το Λακωνικό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος της Σπάρτης γνωρίζει...

Τρίτον θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κύριο Τσίρκοβιτς, όσο αφορά τη συνέντευξη που έδωσε σε site όμορου νόμου για ποια ομάδα αναφέρεται όταν μιλάει λέγοντας ότι έστηναν και τα δοκάρια και τι θέλει να πει ο ποιητής...;;

Κύριε Τσίρκοβιτς έχουν γνώση οι φύλακες...

Τέλος σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο αναγνωρίζει και δηλώνει ότι έχει 25 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και όχι 13 που αναφέρει ο πρώην προπονητής μας κύριος Τσίρκοβιτς.

Μέσω της σελίδας μας στο Facebook θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για συνέντευξη τύπου που θα δώσει ο κύριος Σκαφιδάς μιλώντας εφ’ όλης της ύλης τόσο για τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται όσο και για την πορεία της ομάδας μας!!!


-------


Για λόγους πληρότητας της ενημέρωσης σας, παραθέτουμε και τις δηλώσεις του κ. Τσίρκοβιτς έτσι όπως τις παρουσίασε το sportstonoto.gr

«Ο πρώην πια προπονητής της Πελλάνας, μας είπε φοβερά πράγματα για την  (πρώην) ομάδα του, που σίγουρα θα συζητηθούν: 

«Αν η Σπάρτη (Πελλάνα) πάρει 5 παίκτες τον Δεκέμβριο  και ένα καλό προπονητή που θα βρει ο Σκαφιδάς και γίνει αλλαγή νοοτροπίας, ναι τότε μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.  Έχουν μαζευτεί πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι στην ομάδα,  οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Μακάρι να ανέβει η Σπάρτη, όμως δεν ξέρω αν αυτή η πόλη αξίζει να έχει μία καθαρή ομάδα, γιατί έχουν μάθει να στήνουν ακόμη και τα δοκάρια…», δήλωσε ο σπουδαίος αυτός προπονητής, για να συμπληρώσει: 

«Στην Σπάρτη βρήκα μία άρρωστη κατάσταση. Έφυγα και από την Κυριακή το βράδυ βρήκα πάλι την ησυχία μου. Στην Σπάρτη ήμουν ανεπιθύμητος από κάποιες λινάτσες (!) από την πρώτη ημέρα που πήγα ξανά φέτος στην ομάδα…». 

Επίσης: «Αναφέρομαι σε κάποιους που δεν με γούσταραν όπως σας είπα και πριν από 5 χρόνια που ήμουν ξανά στην Σπάρτη, όπως και σε κάποιους άλλους παρατρεχάμενους εκεί πέρα που λένε πως είναι τώρα στη διοίκηση της Σπάρτης και ήταν πριν στην Πελλάνα. Η πραγματικότητα είναι πως εγώ έφυγα μόνος μου από την Σπάρτη γιατί δεν επιτρέπω σε κανένα  να με  βγάλει πουλημένο. Είχαμε μία συνεργασία με τον Σκαφιδά που τελείωσε…. Όπως και μία άψογη συνεργασία με τον προσωπικό μου φίλο και γνήσιο άνθρωπο Θύμιο Σταυρόπουλο, με τους Αντώνη Μελεμήτση και Παναγιώτη Ζουζουλά, όπως και με 13 παλικάρια – μάγκες από τους 25 ποδοσφαιριστές που είχα εκεί…».

sportstonoto.gr»


Οδός Εμπόρων