Vekrakos
Spartorama | Εκδρομή Κατηχητικών Συνάξεων Τσεραμιού στο μιούζικαλ «Annie» και στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»

Εκδρομή Κατηχητικών Συνάξεων Τσεραμιού στο μιούζικαλ «Annie» και στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»

Spartorama 08/01/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Εκκλησία Κοινωνία
Εκδρομή Κατηχητικών Συνάξεων Τσεραμιού στο μιούζικαλ «Annie» και στο «Ίδρυμα  Σταύρος Νιάρχος»
Μαζί με τον εφημέριό τους π. Παναγιώτη Λάτση, τους γονείς τους και τις κατηχήτριές τους
Οδός Εμπόρων

Την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδρομή τους, πραγματοποίησαν το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019, τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων της Ενορίας του Τσεραμιού, μαζί με τον εφημέριό τους π. Παναγιώτη Λάτση, τους γονείς τους και τις κατηχήτριές τους.

Οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι, επισκέφθηκαν το μεσημέρι στην Αθήνα το κλειστό γήπεδο Τάε Κβο Ντο, όπου παρακολούθησαν το θεατρικό μιούζικαλ «Annie», μια διαχρονική και συγκινητική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ένα εντεκάχρονο κορίτσι με τις φίλες της, οι οποίες μέσα από ένα ορφανοτροφείο της Νέας Υόρκης, ονειρεύονται να βρουν τη δική τους οικογένεια! 

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το ομορφοστολισμένο Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», όπου αφού θαύμασαν τα όμορφα μουσικά συντριβάνια, το παγοδρόμιο, την εξαιρετική βιβλιοθήκη και την εντυπωσιακή θέα από τον όγδοο όροφο, απόλαυσαν τον καφέ και το φαγητό τους καθώς και τη βραδινή βόλτα τους, στο όμορφο πάρκο του Ιδρύματος! 

Με το χαμόγελο στα χείλη και τις καρδιές πλημμυρισμένες από ανείπωτη χαρά, έφτασε η ώρα της επιστροφής στην Ενορία του Τσεραμιού. Μικροί και μεγάλοι ευχαρίστησαν από τα βάθη της καρδιάς τους τον π. Παναγιώτη και τις κατηχήτριες για αυτή την όμορφη εκδρομή, ευχόμενοι ο ένας στον άλλον υγεία και κάθε καλό για τη νέα χρονιά που σε λίγες μέρες θα ερχόταν!


Καλή και ευλογημένη χρονιά εύχομαι σε όλους σας! Υγεία, χαρά και ειρήνη!


Πηγή: EnoriaTseramiou.blogspot.gr

Φωτογραφίες: Αφροδίτη Θεοφανοπούλου, π. Π.Λ.



























Οδός Εμπόρων