Vekrakos
Spartorama | Επιτυχία σημείωσε η Ημερίδα για τη «Νοερά προσευχή» στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Επιτυχία σημείωσε η Ημερίδα για τη «Νοερά προσευχή» στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - video

Spartorama 18/01/2017 Εκτύπωση Εκκλησία
Επιτυχία σημείωσε η Ημερίδα για τη «Νοερά προσευχή» στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Σκοπός της ημερίδας ήταν η προσέγγιση της έννοιας και της μεθόδου – τεχνικής της Νοεράς Προσευχής
Οδός Εμπόρων

To Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολή μας, διοργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2017 επιστημονική ημερίδα, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου στη Σπάρτη, με θέμα «Η Νοερά Προσευχή ως οδηγός ανάπτυξης και ενδυνάμωσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς». Σκοπός της ημερίδας ήταν η προσέγγιση της έννοιας και της μεθόδου – τεχνικής της Νοεράς Προσευχής, με ιδιαίτερη έμφαση στην επίδρασή της και στα οφέλη της στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς, καθώς και η συσχέτισή της με την αποτελεσματικότητα, παραγωγικότητα και κερδοφορία των επιχειρήσεων.

Ομιλητές ήταν κατά σειρά ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Διευθυντής του Εργαστηρίου ‘’Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής’’ κ. Θάνος Κριεμάδης, ο Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Πάμφιλος Γιαπιτζάκης, Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίων Αναργύρων Πάρνωνα, η κ. Έλενα Θεάκου, υπεύθυνη εκπαίδευσης της Εταιρείας SAP Hellas, ο κ. Νικήτας Ασημακόπουλος, καθηγητής τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, ο κ. Δημήτριος Παπαγεωργίου, βαρύτονος – συνεργάτης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και ο κ. Γεώργιος Μπαλτόπουλος, ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην διευθυντής Εντατικολογίας ΕΚΠΑ, Πανεπιστημιακής ΜΕΘ στο Νοσοκομείο ‘’Άγιοι Ανάργυροι’’.

Κατακλείοντας την ημερίδα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος συνεχάρη τόσο τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους, όσο και τους ομιλητές για τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις τους. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της προσευχής ως ‘’γέφυρα επικοινωνίας’’ με τον Πανάγαθο Θεό και ως μέσο ψυχικής ενδυνάμωσης και πνευματικής γαλήνης.


Δείτε στο video από το photoreporter.gr ολόκληρη την εισήγηση του Πανοσολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Πάμφιλου Γιαπιτζάκη, προηγούμενου της Ιεράς Μονής Αγίων Αναργύρων Πάρνωνα.







  



Οδός Εμπόρων