Vekrakos
Spartorama | Επίσκεψη του Καθηγητή Δημήτριου Δ. Βέργαδου στο Μουσικό Σχολείο Σπάρτης

Επίσκεψη του Καθηγητή Δημήτριου Δ. Βέργαδου στο Μουσικό Σχολείο Σπάρτης

Spartorama 07/02/2020 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Εκκλησία Κοινωνία
Επίσκεψη του Καθηγητή Δημήτριου Δ. Βέργαδου στο Μουσικό Σχολείο Σπάρτης
Θα δώσει διάλεξη με τίτλο: «Ψηφιακός Πολιτισμός και Έξυπνες Πόλεις στη Σύγχρονη Ψηφιακή Εποχή».
Οδός Εμπόρων

Επίσκεψη στο Μουσικό Σχολείο Σπάρτης θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12:00 μ.μ.,  ο Καθηγητής Δημήτριος Δ. Βέργαδος, Διευθυντής του Εργαστήριου και του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ) «Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, ΙοΤ και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες» του Πανεπιστημίου Πειραιώς, προκειμένου να ευχαριστήσει τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου για τη συμμετοχή τους στην Τελετή Αναγόρευσης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου ως Επίτιμου Διδάκτορος του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος αναγορεύτηκε, μετά από πρόταση του Καθ. Δ.Δ. Βέργαδου, επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστήμιου Πειραιώς στις 22 Νοεμβρίου 2019, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με την ευγενική Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου, Μητροπολιτών, εκπροσώπων του ΙΣΝ, επισήμων, καθηγητών και πλήθος κόσμου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο Μουσικό Σχολείο Σπάρτης, ο Καθηγητής Δημήτριος Δ. Βέργαδος θα δώσει διάλεξη με τίτλο: «Ψηφιακός Πολιτισμός και Έξυπνες Πόλεις στη Σύγχρονη Ψηφιακή Εποχή».






Οδός Εμπόρων