Vekrakos
Spartorama | Δήμος Σπάρτης: Ανοικτές Όλες οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Δήμος Σπάρτης: Ανοικτές Όλες οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Spartorama 27/05/2020 Εκτύπωση Αθλητισμός Δημοτικά Κοινωνία
Δήμος Σπάρτης: Ανοικτές Όλες οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις
Το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, θα παραμείνει κλειστό για το κοινό την Πέμπτη 28-05-2020 κατά τις ώρες 06:45 π.μ. έως 12:00 π.μ.
Οδός Εμπόρων

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης σας ενημερώνει ότι θα προβεί στην επαναλειτουργία όλων των ανοιχτών  Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, τόσο για τους συλλόγους όσο και για το κοινό. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα», το οποίο είναι διαθέσιμο ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση εδώ. 

Επιπλέον, οι αθλούμενοι  πολίτες παρακαλούνται να ακολουθούν  και τις οδηγίες που βάσει του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου έχει εκπονήσει η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπής της ΓΓΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και περιγράφονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports), στην ενότητα «Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους».

--------

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης σας ενημερώνει ότι το  Δημοτικό Στάδιο Σπ?ρτης, θα παραμείνει κλειστό για το κοινό την Πέμπτη 28-05-2020 κατά τις ώρες  06:45 π.μ. έως 12:00 π.μ., λόγω χρήσης του γηπέδου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.  

    

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΗΛΙΑΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ


Οδός Εμπόρων