Vekrakos
Spartorama | Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο: Δέχθηκε δύο σφαίρες στο λαιμό και στο στήθος

Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο: Δέχθηκε δύο σφαίρες στο λαιμό και στο στήθος - video

Spartorama 27/07/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Ελλάδα Κοινωνία
Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο: Δέχθηκε δύο σφαίρες στο λαιμό και στο στήθος
Κρτέρι θανάτου έξω από το σπίτι του
Οδός Εμπόρων

Δολοφονική επίθεση δέχτηκε λίγο μετά τις 2 το ξημέρωμα ο δημοσιογράφος του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Στέφανος Χίος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άγνωστοι δράστες παραμόνευαν έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου στα Βριλήσσια και μόλις ο ίδιος εμφανίστηκε, ο ένας τον πυροβόλησε δύο φορές. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας τον κ. Χίο αιμόφυρτο. 

Το θύμα μεταφέρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του αλλά τραυματισμένο, αρχικά στο Σισμανόγλειο και μετέπειτα στο νοσοκομείο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Αυτήν την ώρα, η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών αυτής της εγκληματικής ενέργειας. 

Την έρευνα για τον εντοπισμό τους, ανέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, οι οποίοι έξω από το σπίτι βρήκαν δύο κάλυκες από πυροβόλο όπλο. 

Γι’ αυτήν την επίθεση έχουν βαρύτατες πολιτικές (και όχι μόνο) ευθύνες ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης και ο πολιτικός προϊστάμενός του υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που αρνούνται όλο αυτόν τον καιρό τα αιτήματα για παροχή αστυνομικής προστασίας στην ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ και στον ίδιο τον Στέφανο Χίο παρ’ όλες τις ευθείες απειλές που έχουν δεχτεί για τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματά τους.

 

Ώρα 05:19 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Στέφανος Χίος φέρει τραύματα στο λαιμό και στο στήθος. 

Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη.


makeleio.gr


Οδός Εμπόρων