Vekrakos
Spartorama | Olive Oil Jewels - Τα ελαιόλαδα «κοσμήματα», από τον Γιώργο Σακελλαρόπουλο

Olive Oil Jewels - Τα ελαιόλαδα «κοσμήματα», από τον Γιώργο Σακελλαρόπουλο

Spartorama 22/11/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Οικονομία
Olive Oil Jewels - Τα ελαιόλαδα «κοσμήματα», από τον Γιώργο Σακελλαρόπουλο
Η σειρά Olive Oil Jewels θα εμπλουτιστεί με δύο καινούργια πολύ καινοτομικά ελαιόλαδα πολύ ιδιαίτερης και υψηλής δυσκολίας στην παραγωγή τους, με παγκόσμια μοναδικότητα όπως και τα ήδη υπάρχοντα
Οδός Εμπόρων

Ένα κομμάτι της έκφρασης της ψυχής μου, ένα όνειρο μου, στο «ερωτικό» ταξίδι της διαδρομής των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου πλέον γίνεται πραγματικότητα...!

Η νέα σειρά Olive Oil Jewels, των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, έρχεται και θα παρουσιαστεί επίσημα για πρώτη φορά ολοκληρωμένη στην νέα ιστοσελίδα μας, σε λίγες ημέρες!

Θα απεικονίσει ένα «σταθμό» στην διαδρομή μας επί 30 χρόνια, την δημιουργία των «κοσμημάτων» του ελαιολάδου, που χωρίς να «γυαλίζουν» εξωτερικά έχουν την «κρυμμένη» αξία  αποκλειστικά στο εσωτερικό περιεχόμενο τους, με υπογραφή της ψυχή μας!

Η σειρά Olive Oil Jewels είναι μία παγκόσμια σειρά ελαιολάδων που κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ο καινοτομικός ανά τον κόσμο γευστικός πλουραλισμός, περιέχουν δε μία ειδική μεθοδολογία εξέλιξης που έχουμε εδώ και πολλά χρόνια αναπτύξει στους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου!

Η σειρά Olive Oil Jewels θα εμπλουτιστεί με δύο καινούργια πολύ καινοτομικά ελαιόλαδα πολύ ιδιαίτερης και υψηλής δυσκολίας στην παραγωγή τους, με παγκόσμια μοναδικότητα όπως και τα ήδη υπάρχοντα, ενώ θα είναι από αυτά που δεν «αντιγράφονται» παγκοσμίως...!

Απολαύστε την πρώτη επίσημη φωτογράφιση τους που δίνει τον τόνο και οδηγεί προκλητικά σε γευστικές διαδρομές που τις ονομάζω «γευσιγνωστική εμπειρία» ελαιολάδου...!

Olive Oil Jewels...!

Τα «κοσμήματα» του ελαιολάδου...!

To «επόμενο» βήμα των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου..!

Σημείωση: Η νέα σειρά Olive Oil Jewels είναι πλήρως κατοχυρωμένη με όλα τα λογότυπα καθώς και όλα τα πνευματικά της δικαιώματα.


Οδός Εμπόρων