Vekrakos
Spartorama | Νεοκλής Κρητικός: «Δηλώνω ΠΑΡΩΝ ως γιατρός στην εθνική προσπάθεια!»

Νεοκλής Κρητικός: «Δηλώνω ΠΑΡΩΝ ως γιατρός στην εθνική προσπάθεια!»

Spartorama 24/11/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Πολιτική Υγεία
Νεοκλής Κρητικός: «Δηλώνω ΠΑΡΩΝ ως γιατρός στην εθνική προσπάθεια!»
«Εύχομαι γρήγορα να βγούμε στο ξέφωτο της θεραπείας και να συνεχίσει η ανθρωπότητα το δρόμο της ελεύθερη και ανεπηρέαστη πλέον από αυτόν τον επικίνδυνο ιό»
Οδός Εμπόρων

Σήμερα 24 Νοεμβρίου 2020 απέστειλα επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, την οποία επιστολή κοινοποίησα και προς τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια και προς τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη με την οποία  γνωστοποιώ την εθελοντική μου προσφορά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, όπως έπραξα και στο πρώτο κύμα της πανδημίας, όπου και όποτε με χρειαστούν πρώτα στην περιφερειακή μας ενότητα, στην Λακωνία και έπειτα στις ιατρικές μονάδες της Αθήνας.

Εύχομαι γρήγορα να βγούμε στο ξέφωτο της θεραπείας και να συνεχίσει η ανθρωπότητα το δρόμο της ελεύθερη και ανεπηρέαστη πλέον από αυτόν τον επικίνδυνο ιό.

Παρακάτω το κείμενο της επιστολής μου:

«Διά της παρούσης και παρακινούμενος από τη χθεσινή δημόσια γνωστοποίηση συναδέλφων μου βουλευτών, σας γνωστοποιώ κι εγώ με τη σειρά μου ότι τίθεμαι στις υπηρεσίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας, όπως άλλωστε το ίδιο είχα πράξει και στο πρώτο κύμα της πανδημίας και επίσης έχω πράξει και τώρα σε συνεργασία με την Κεντρική Κλινική Αθηνών, της οποίας το Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Έθνους για την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης.»


Οδός Εμπόρων