Vekrakos
Spartorama | Ένα συγκλονιστικό βίντεο για το 2020, τη χρονιά που άλλαξε τον πλανήτη

Ένα συγκλονιστικό βίντεο για το 2020, τη χρονιά που άλλαξε τον πλανήτη - video

Spartorama 30/12/2020 Εκτύπωση Άρθρα Κοινωνία
Ένα συγκλονιστικό βίντεο για το 2020, τη χρονιά που άλλαξε τον πλανήτη
Ένα βίντεο, στο οποίο «αιχμαλωτίζονται» μέσα σε λίγα λεπτά εικόνες από όλα τα γεγονότα που συγκλόνισαν τον πλανήτη τη χρονιά που φεύγει, πυροδοτώντας μια έκρηξη συναισθημάτων
Οδός Εμπόρων

Σε λίγες ημέρες το 2020 ρίχνει αυλαία διεκδικώντας για πολλούς τον τίτλο της χειρότερης χρονιάς στην ιστορία της ανθρωπότητας. 

Αυτό ωστόσο με το οποίο δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς είναι πως ήταν αναμφίβολα μια χρονιά ορόσημο και εντελώς διαφορετική, σημαδεύοντας ανεξίτηλα τον κόσμο όπως τον ξέραμε. 

Όχι μόνο επέφερε ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας, κονιορτοποιώντας την έννοια της κανονικότητας με την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων και τα επόμενα χρόνια λόγω των ολέθριων επιπτώσεων της όλης αυτής της κατάστασης. 

Ο κορωνοϊός είναι έτσι ο μεγάλος «αρνητικός» πρωταγωνιστής της χρονιάς που φεύγει, όπως τη «στρίμωξε» σε ένα βίντεο ο Ελβετός καλλιτέχνης Cee-Roo. 

Στο βίντεο που έχει γίνει viral τα τελευταία 24ωρα «παρελαύνουν», μαζί με τα σημαντικότερα γεγονότα του 2020 και τα συναισθήματα του θεατή που εναλλάσσονται με υπερηχητική ταχύτητα. 

Με πλάνα από τη φονική πορεία της πανδημίας, τη συγκλονιστική έκρηξη στη Βηρυτό, τις ταραχές στην Αμερική και το κίνημα Black Lives Matter, μέχρι την απώλεια δύο εκ των κορυφαίων αθλητών που πάτησαν το πόδι τους στο μάταιο τούτο κόσμο, του Κόμπε Μπράιαντ και του Ντιέγκο Μαραντόνα, το βίντεο ολοκληρώνεται με υψωμένες γροθιές και ένα μήνυμα αισιοδοξίας το οποίο μοιάζει με ηλιαχτίδα φωτός του 2021 στην ανήλιαγη παράγκα του 2020…


vradini.gr



  


  



Οδός Εμπόρων