Vekrakos
Spartorama | Είκοσι ένα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Δομή του Sparta Inn

Είκοσι ένα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Δομή του Sparta Inn

Spartorama 13/01/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Υγεία
Είκοσι ένα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Δομή του Sparta Inn
Θυμίζουμε ότι η δομή βρίσκεται σε καραντίνα από την προηγούμενη εβδομάδα.
Οδός Εμπόρων

Είκοσι ένα νέα κρούσματα ανιχνεύτηκαν εχθές Τρίτη 12/1/2021, στη Δομή φιλοξενίας στη Σπάρτη, τα οποία και προστίθενται στα εικοσιένα που είχαν ανιχνευτεί την προηγούμενη εβδομάδα, Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 9/1/2021 οι φιλοξενούμενοι στην δομή ήταν 245. Τα νέα κρούσματα ανεβάζουν το ποσοστό των πασχόντων επί του συνόλου των «φιλοξενουμένων» στο υψηλότατο ποσοστό του 42/245=17,14%.


Σημειώνεται ότι η δομή βρίσκεται σε καραντίνα από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.

Φυσικά η δημόσια διαμαρτυρία που εκδηλώθηκε πρόσφατα, παρά την καραντίνα, στους χώρους εκτός του Sparta Inn, δημιουργεί επιπρόσθετες ανησυχίες για την εξέλιξη των κρουσμάτων.

 

Συγκεκριμένα η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοίνωσε:

Τα κρούσματα σήμερα Τρίτη 12 Ιανουαρίου -ώς τις 3 το μεσημέρι-, ήταν 38, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 2.658. 

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 4, στην Π.Ε. Αρκαδίας 1, στην Π.Ε. Κορινθίας 9, στην Π.Ε. Λακωνίας 21 (αφορά την δομή φιλοξενίας) και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 3. 

Στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονται συνολικά 31 άτομα και συγκεκριμένα 2 στο Γ.Ν. Αργους, 4 στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, 8 στο Γ.Ν. Κορίνθου, 8 στο Γ.Ν. Σπάρτης και 9 στο Γ.Ν. Καλαμάτας.


Οδός Εμπόρων