Vekrakos
Spartorama | Αρνητικά και τα 137 rapid test για την covid-19 που διενεργήθηκαν την Πέμπτη 14/12021, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας

Αρνητικά και τα 137 rapid test για την covid-19 που διενεργήθηκαν την Πέμπτη 14/12021, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας

Spartorama 15/01/2021 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Πολιτική Υγεία
Αρνητικά και τα 137 rapid test για την covid-19 που διενεργήθηκαν την Πέμπτη 14/12021, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας
Θόδωρος Βερούτης: «Ο καθένας από εμάς πρέπει να επιδείξει σοβαρότητα και υπευθυνότητα και είμαι βέβαιος ότι με την τήρηση των μέτρων, σύντομα η Σπάρτη θα βγει από την αυστηρή επιτήρηση»
Οδός Εμπόρων

Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα και των 137 δειγματοληπτικών ελέγχων για την covid-19 που διενεργήθηκαν στους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και των άλλων φιλοξενούμενων υπηρεσιών, στο Διοικητήριο της Π.Ε., στην Σπάρτη. 

Οι εν λόγω έλεγχοι διενεργήθηκαν από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ χθες Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, μετά από πρωτοβουλία  του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη και σχετικό αίτημα της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας. 

Ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Βερούτης, που υποβλήθηκε και ο ίδιος σε δειγματοληπτικό τεστ, ευχαρίστησε την Σταθούλα Αραχωβίτη υπεύθυνη συντονίστρια της Κινητής Ομάδας Υγείας Σπάρτης, καθώς και το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα της ΠΕ Λακωνίας, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων: 

«Αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα η ασφαλής λειτουργία των υπηρεσιών μας, προκειμένου να παραμείνουμε στις επάλξεις για να στηρίξουμε τους πολίτες της Λακωνίας, ιδιαίτερα τις δύσκολες αυτές ώρες του lock down, που επιβλήθηκε στον Δήμο Σπάρτης. Ο καθένας από εμάς πρέπει να επιδείξει σοβαρότητα και υπευθυνότητα και είμαι βέβαιος ότι με την τήρηση των μέτρων, σύντομα η Σπάρτη θα βγει από την αυστηρή επιτήρηση».


Οδός Εμπόρων