Vekrakos
Spartorama | Κυνοκομείο Σπάρτης: Πέθανε το κουτάβι που «νοσήλευαν» εν μέσω ψύχους κάτω από δέντρο

Κυνοκομείο Σπάρτης: Πέθανε το κουτάβι που «νοσήλευαν» εν μέσω ψύχους κάτω από δέντρο

Spartorama 19/01/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Πολιτισμός
Κυνοκομείο Σπάρτης: Πέθανε το κουτάβι που «νοσήλευαν» εν μέσω ψύχους κάτω από δέντρο
Έντονες αντιδράσεις για τις απάνθρωπες συνθήκες του κυνοκομείου στα social media - Πώς μπορείτε να βοηθήσετε τα ζώα του κυνοκομείου
Οδός Εμπόρων

Το κουτάβι που «νοσήλευε» το παράνομο δημοτικό κυνοκομείο Σπάρτης εν μέσω ψύχους, κρεμώντας σε κλαδί δέντρου τον ορό του ενώ ταυτόχρονα ψιχάλιζε, είναι νεκρό. Το κουτάβι έτρεμε από το κρύο και το είχαν μέσα σε κλουβί μεταφοράς στους 4 βαθμούς Κελσίου. Φιλόζωη εθελόντρια ζήτησε ήδη από το Σάββατο να το φιλοξενήσει και της το αρνήθηκαν, της είπαν να περιμένει μέχρι τη Δευτέρα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του SKAI.gr, η εθελόντρια Ζ.Κ. έψαχνε επίμονα σήμερα τους υπευθύνους στο δήμο και με μεγάλη δυσκολία τους εντόπισε και τότε παραδέχθηκαν ότι το κουτάβι πέθανε ισχυριζόμενοι ότι κατέληξε δύο ώρες πριν μιλήσουν. 

Το κουτάβι που ήταν άρρωστο παρέμεινε το βράδυ του Σαββάτου στο κυνοκομείο στους 0 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή οι υπεύθυνοι του κυνοκομείου δήλωσαν ότι θα το φιλοξενήσουν εκείνοι προσωρινά μέχρι τη Δευτέρα. 

Στο κυνοκομείο Σπάρτης εν μέσω ψύχους παραμένουν αυτή την ώρα πάνω από 400 σκυλιά που στην πλειοψηφία τους είναι αλυσοδεμένα σε κάδους σκουπιδιών. Αρκετά εξ αυτών κουτάβια. Ήδη υπάρχουν έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον θάνατο του κουταβιού και τη συνολική κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο δημοτικό κυνοκομείο. 

Σε περίπτωση που θέλει κάποιος να υιοθετήσει ή να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια για τα ζώα του κυνοκομείου μπορεί να καλέσει στο 6973327711.

 

Της Σταματίνας Σταματάκουskai.gr



  


  


Οδός Εμπόρων