Vekrakos
Spartorama | Οι Σπαρτιάτες Επιχειρηματίες της Εστίασης Παρέδωσαν τα Κλειδιά τους

Οι Σπαρτιάτες Επιχειρηματίες της Εστίασης Παρέδωσαν τα Κλειδιά τους - video

Spartorama 11/02/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Πολιτική Υγεία
Οι Σπαρτιάτες Επιχειρηματίες της Εστίασης Παρέδωσαν τα Κλειδιά τους
Οι συγκεντρωμένες δηλώσεις μαζί με τα κλειδιά θα αποσταλούν αρχικά στην Π.Ο.Ε.Σ.Ε. και στη συνέχεια να προωθηθούν στο Μέγαρο Μαξίμου
Οδός Εμπόρων

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης, στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης «Τα κλειδιά της εστίασης» (βλέπε και άρθρο εδώ), με σκοπό να εισακουσθούν τα προβλήματα αλλά και τα αιτήματα των επαγγελματιών του κλάδου προκειμένου να υπάρξουν άμεσες λύσεις, οργάνωσε σχετική κινητοποίηση, την Τετάρτη 10/2/2021, στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης.

Οι επιχειρηματίες που συμμετείχαν, συμπλήρωσαν αρχικά μία «υπεύθυνη δήλωση πρώην επαγγελματία Εστίασης» στην οποία αναφερόταν μεταξύ άλλων πως «Με υποσχέσεις δεν αντιμετωπίζεται ο όλεθρος, δεν πληρώνονται οι απαιτήσεις. Το ποτήρι ξεχείλισε, η οργή και η αγανάκτηση δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον. Αδυνατούμε να συνεχίσουμε» και στη συνέχεια την παρέδιδαν μαζί με το κλειδί του καταστήματός τους. 

Οι συγκεντρωμένες δηλώσεις μαζί με τα κλειδιά θα αποσταλούν αρχικά στην Π.Ο.Ε.Σ.Ε. και στη συνέχεια να προωθηθούν στο Μέγαρο Μαξίμου.


 



Οδός Εμπόρων