Vekrakos
Spartorama | Συνάντηση Θ. Βερούτη με μέλη Σωματείου «Φίλοι του Νέου Διαχρονικού Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης»

Συνάντηση Θ. Βερούτη με μέλη Σωματείου «Φίλοι του Νέου Διαχρονικού Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης»

Spartorama 09/03/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Ιστορία Κοινωνία Λακωνία Πολιτική Πολιτισμός
Συνάντηση Θ. Βερούτη με μέλη Σωματείου «Φίλοι του Νέου Διαχρονικού Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης»
«Τα μάτια μας είναι στραμμένα στην χρηματοδότηση και στην υλοποίηση του Μουσείου και όχι μόνο των μελετών»
Οδός Εμπόρων

Με μέλη του σωματείου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ», συναντήθηκε στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας, την Πέμπτη 04/03/2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης ενημερώνοντάς τα για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στην εκπόνηση των μελετών του Νέου Μουσείου, αλλά και για τη συνεργασία με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον  Γενικό Γραμματέα του ΥΠΠΟΑ Γιώργο Διδασκάλου, με στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών.

«Τα μάτια μας είναι στραμμένα στην χρηματοδότηση και στην υλοποίηση του Μουσείου και όχι μόνο των μελετών», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης και συνέχισε «Σε αυτή την κατεύθυνση συνεργαζόμαστε άψογα με το Υπουργείο και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, προκειμένου να παραδώσουμε όσο το δυνατό συντομότερα τις απαραίτητες μελέτες ενός έργου στρατηγικής σημασίας, που θα διευρύνει τις αναπτυξιακές προοπτικές του Νομού μας».

Στην συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη παρευρέθηκαν η Αναστασία Κανελλοπούλου, Αντιπρόεδρος του Σωματείου, πρώην Περιφερειάρχης, ο Σωτήρης Ροϊνός, Γραμματέας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Λακωνίας και μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Λακωνίας, και τα μέλη του ΔΣ Κώστας Φούρκας, πρώην Νομάρχης και Δημήτρης Πολλάλης, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας. Στην συζήτηση συμμετείχε τηλεφωνικά και ο Δημοσθένης Ματάλας, μέλος ΔΣ, πρώην Δήμαρχος Σπαρτιατών.



  



Οδός Εμπόρων