Vekrakos
Spartorama | Συνδέσμος Φιλολόγων Λακωνίας: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον χαμό της Αικατερίνης Τσάκωνα

Συνδέσμος Φιλολόγων Λακωνίας: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον χαμό της Αικατερίνης Τσάκωνα

Spartorama 17/03/2021 Εκτύπωση Άνθρωποι! Κοινωνία Λακωνία Παιδεία
Συνδέσμος Φιλολόγων Λακωνίας: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον χαμό της Αικατερίνης Τσάκωνα
Ανεξίτηλα θα μείνουν στη μνήμη και στην καρδιά όσων τη γνώρισαν και τη συναναστράφηκαν το χαμόγελο, η ενεργητικότητα, η γενναιοδωρία, η επαγγελματική ευσυνειδησία, η αγάπη της για τα γράμματα και τους μαθητές της
Οδός Εμπόρων

Αποχαιρετούμε με βαθύτατη θλίψη την εκλεκτή συνάδελφό μας φιλόλογο Αικατερίνη Τσάκωνα που έφυγε χθες από τη ζωή μετά από αρκετούς μήνες αγώνα για να ανακτήσει την υγεία της. Η Κατερίνα υπηρετούσε επί χρόνια στο Γυμνάσιο της Σκάλας όπου καθημερινά κατέθετε αφειδώς γνώσεις, αγάπη, καλοσύνη, ήθος.

Ανεξίτηλα θα μείνουν στη μνήμη και στην καρδιά όσων τη γνώρισαν και τη συναναστράφηκαν το χαμόγελο, η ενεργητικότητα, η γενναιοδωρία, η επαγγελματική ευσυνειδησία, η αγάπη της για τα γράμματα και τους μαθητές της και το πάθος της για το λειτούργημά της.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην αγαπημένη της οικογένεια, στους συναδέλφους και στους μαθητές της Κατερίνας.

Το ΔΣ του Συνδέσμου Φιλολόγων Λακωνίας


--------


Η εκλιπούσα ήταν μόλις 51 ετών, υπηρετούσε ως φιλόλογος στο Γυμνάσιο Σκάλας, είχε καταγωγή από τον Βλαχιώτη του Δήμου Ευρώτα, ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο κοριτσιών.

Το spartorama.gr συλλυπείται θερμά τους οικείους της.


Οδός Εμπόρων