Vekrakos
Spartorama | Σταύρος Περγαντής: Δημιουργία μικρών χωμάτινων χώρων για άθληση (αλάνες)

Σταύρος Περγαντής: Δημιουργία μικρών χωμάτινων χώρων για άθληση (αλάνες)

Spartorama 19/04/2021 Εκτύπωση Αθλητισμός Δημοτικά Κοινωνία
Σταύρος Περγαντής: Δημιουργία μικρών χωμάτινων χώρων για άθληση (αλάνες)
Ζητάμε τη συνεργασία και τη βοήθεια όλων και τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά
Οδός Εμπόρων

Η προτροπή προς τους συνδημότες να μας υποδείξουν χώρους για να δημιουργήσουμε μικρές αλάνες χώρους χωμάτινους για άθληση στο προηγούμενό δελτίο Τύπου ευοδώθηκε και μάλιστα δεχτήκαμε τηλέφωνο από τη δραστήρια πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Γούναρη κ. Παρασκευή Δημάκου να επισκεφθούμε και να δούμε το προαύλιο χώρο του σχολείου τους. Με χαρά αποδεχθήκαμε την πρόσκληση και πήγαμε στο Γούναρη. Εκεί είδαμε ότι έχει ένα ανοικτό γήπεδο Μπάσκετ και δίπλα ένα χώρο χωμάτινο που αν φτιαχτούν τερματάκια γίνεται αλάνα -μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου. Τα συζητήσαμε όλα και σε λίγες μέρες θα δείτε τα αποτελέσματα πάντα σε Συνεργασία.

Μετά πήγαμε στη Τοπική κοινότητα Ποταμιάς όπου μας υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του χωριού κ. Λεοτσίνης Μιχάλης ο αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου Ποταμιάς κ. Δρίβας Γιώργος και Πολυμενάκος Δημήτριος. Είδαμε το γήπεδο ποδοσφαίρου που είναι μεγάλο βρίσκεται σε φανταστικό σημείο και το εντυπωσιακό είναι οτι έχει όλες τις υπόγειες υδραυλικές εγκαταστάσεις για πότισμα του χορταριού προσφορά του ομογενή πατριώτη μας επιχειρηματία κ. Ηλιόπουλου Πέτρο. Το βασικό πρόβλημα είναι το νερό που δεν υπάρχει και τα αποδυτήρια που είναι σε άσχημη κατάσταση. Τα συζητήσαμε και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για γίνει επιτέλους λειτουργικό.

Τελειώσαμε την περιοδεία μας στη τοπική Κοινότητα Άρνας όπου εκεί μας περίμεναν κάτοικοι και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου κ. Νίκος Γάββαρης γιατί ο πρόεδρος της κοινότητας έλειπε εκτός για προσωπικές εργασίες. Μας υπέδειξαν το ανοικτό γήπεδο Μπάσκετ και βόλεϊ που βρίσκεται κοντά στην πλατεία είναι σε καλή κατάσταση και το καλοκαίρι όπως μας είπαν αθλούνται πολλά παιδιά. Θα γίνουν μικρό-παρεμβάσεις από τον αθλητικό Οργανισμό και θα είναι πιο λειτουργικό και ασφαλές.

Ζητάμε τη συνεργασία και τη βοήθεια όλων και τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά.

Προσπαθούμε για καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Δήμο μας.


ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

«Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ»


Σταύρος Περγαντής
Πρόεδρος Νομικού Προσώπου
Αθλητισμού Δήμου Σπάρτης


Οδός Εμπόρων