Vekrakos
Spartorama | Νεοκλής Κρητικός: «Υποχρέωσή μας ο κατ΄ οίκον εμβολιασμός των ΑμΕΑ»

Νεοκλής Κρητικός: «Υποχρέωσή μας ο κατ΄ οίκον εμβολιασμός των ΑμΕΑ»

Spartorama 30/04/2021 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Πολιτική Υγεία
Νεοκλής Κρητικός: «Υποχρέωσή μας ο κατ΄ οίκον εμβολιασμός των ΑμΕΑ»
Σε αυτό βοηθάει η έναρξη εμβολιασμού με το μονοδοσιακό εμβόλιο Johnson & Johnson
Οδός Εμπόρων

Η Κυβέρνηση σχεδιάζει τον εμβολιασμό κατ’ οίκον των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, οι οποίοι έχουν κινητικά προβλήματα. Είναι μια διαδικασία, την οποία οφείλουμε να την ενεργοποιήσουμε άμεσα. Σε αυτό βοηθάει η έναρξη εμβολιασμού με το μονοδοσιακό εμβόλιο Johnson & Johnson.

Σε αυτή τη διαδικασία ο κ.Κρητικός έχει ζητήσει από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να συμπεριλάβει και τους συμπολίτες μας ΑμΕΑ, οι οποίοι επίσης έχουν κινητικά προβλήματα. Ήδη προ μηνός συζήτησε το ζήτημα με τον Υφυπουργό κ.Βασίλη Κοντοζαμάνη και με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, επικεφαλής του επιχειρησιακού σχεδίου εμβολιασμών «Ελευθερία» κ.Μάριο Θεμιστοκλέους.

Ο κ.Κρητικός δήλωσε για το ζήτημα: «Είναι αναγκαίο να συμπεριληφθούν οι συμπολίτες μας ΑμΕΑ στην κατηγορία των συνανθρώπων μας, οι οποίοι θα εμβολιάζονται κατ’ οίκον. Πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία να κερδίσουν κι αυτοί τη δική τους ελευθερία μέσα από τη διαδικασία του εμβολιασμού. Είναι ένα αίτημα δίκαιο και ανθρώπινο. Είναι υποχρέωσή μας να το κάνουμε!».


Οδός Εμπόρων