Vekrakos
Spartorama | Νεοκλής Κρητικός: «Υλοποιείται το εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο Κροκεών»

Νεοκλής Κρητικός: «Υλοποιείται το εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο Κροκεών»

Spartorama 14/07/2021 Εκτύπωση Θεομηνία Κοινωνία Λακωνία Πολιτική
Νεοκλής Κρητικός: «Υλοποιείται το εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο Κροκεών»
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εξέλιξη και θα ήθελα να συγχαρώ όσους και όσες συνέβαλαν από τη δική τους μεριά, πολιτικούς και μη
Οδός Εμπόρων

Μπαίνουμε στο τελικό στάδιο δημιουργίας του εθελοντικού πυροσβεστικού σταθμού Κροκεών, καθώς έπεσαν οι υπογραφές από τα συναρμόδια Υπουργεία.

Συνεπώς τώρα μένει η αποστολή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και από εκεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για την έκδοση του ΦΕΚ.

Ο κ. Κρητικός δήλωσε για την εξέλιξη: «Από την πρώτη στιγμή που έφτασε στα χέρια μου το θέμα της δημιουργίας εθελοντικού πυροσβεστικού σταθμού στις Κροκεές, θεώρησα ότι θα ήταν μία πάρα πολύ σημαντική παρέμβαση για την αύξηση της πυρασφάλειας και πυροπροστασίας της ευρύτερης περιοχής. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εξέλιξη και θα ήθελα να συγχαρώ όσους και όσες συνέβαλαν από τη δική τους μεριά, πολιτικούς και μη, και να ευχαριστήσω τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής κ. Κολοκούρη για τη θετική εισήγηση, τον Πύραρχο, διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λακωνίας κ. Γιώργο Αλικάκο και τον Αντιπύραρχο κ. Κώστα Γραφάκο, διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα την εθελοντική προσφορά και στου οποίου την Υπηρεσία θα ανήκει το νέο εθελοντικός πυροσβεστικό κλιμάκιο στις Κροκεές.»


Οδός Εμπόρων