Vekrakos
Spartorama | Συνεχίζεται η διάθεση δωρεάν ζωοτροφών από την Π.Ε. Λακωνίας στους πληγέντες κτηνοτρόφους του Δήμου Αν. Μάνης

Συνεχίζεται η διάθεση δωρεάν ζωοτροφών από την Π.Ε. Λακωνίας στους πληγέντες κτηνοτρόφους του Δήμου Αν. Μάνης

Spartorama 17/08/2021 Εκτύπωση Θεομηνία Κοινωνία Λακωνία Πολιτική
Συνεχίζεται η διάθεση δωρεάν ζωοτροφών από την Π.Ε. Λακωνίας στους πληγέντες κτηνοτρόφους του Δήμου Αν. Μάνης
Παρών στη διαδικασία της διανομής ήταν και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Εγγείων Βελτιώσεων και Αγροτικών Θεμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Νίκωνας Τζινιέρης
Οδός Εμπόρων

Σε νέα δωρεάν διάθεση ζωοτροφών συνολικού βάρους 18,5 τόνων στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους του Δήμου Ανατολικής Μάνης, προέβη σήμερα Τρίτη 17/08 η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.

Οι ζωοτροφές που διανεμήθηκαν με μέριμνα και ευθύνη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Λακωνίας αφορούσαν σε:

  • 12 tn πλήρες μίγμα αιγοπροβάτων, προσφορά της ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. και
  • 6,5 tn χονδροειδών ζωοτροφών, προσφορά της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας.

Παρών στη διαδικασία της διανομής ήταν και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Εγγείων Βελτιώσεων και Αγροτικών Θεμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Νίκωνας Τζινιέρης.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας τόσο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την οργάνωση της αποστολής των ζωοτροφών, όσο και στους:

  • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. 
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

αμφότερες για την προσφορά των ζωοτροφών καθώς επίσης και την Εταιρεία Οικοδομικών Υλικών ΛΙΒΕΡΑΚΟΣ ΑΕ, για την διάθεση του χώρου, των μηχανημάτων εκφόρτωσης και του προσωπικού, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της διανομής.















  



Οδός Εμπόρων