Vekrakos
Spartorama | Κρητικός Νεοκλής: Έμπρακτη και με φυσική παρουσία εκπροσώπων τους, η βοήθεια των Ζακυνθινών. Τους ευχαριστούμε!

Κρητικός Νεοκλής: Έμπρακτη και με φυσική παρουσία εκπροσώπων τους, η βοήθεια των Ζακυνθινών. Τους ευχαριστούμε!

Spartorama 18/08/2021 Εκτύπωση Θεομηνία Κοινωνία Λακωνία
Κρητικός Νεοκλής: Έμπρακτη και με φυσική παρουσία εκπροσώπων τους, η βοήθεια των Ζακυνθινών. Τους ευχαριστούμε!
Παρακαλέσαμε τους εκπροσώπους των Ζακυνθίων, οι οποίοι συνόδευσαν τα είδη πρώτης ανάγκης, να μεταφέρουν στο λαό της Ζακύνθου τις ευχαριστίες μας
Οδός Εμπόρων

Ενώ σήμερα, όπως εξήγγειλε ο πρωθυπουργός μας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ανοίγει η πλατφόρμα στήριξης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας, με στόχο την ταχύτερη και ουσιαστικότερη παρέμβαση της κυβέρνησης, αρχικά σε ότι αφορά τις αποζημιώσεις σε σπίτια και επιχειρήσεις (θα ακολουθήσει η διαδικασία για τις φυτικές και ζωικές καταστροφές-απώλειες), η αρωγή-αλληλεγγύη από χιλιάδες συμπολίτες από όλη την Ελλάδα συνεχίζεται.

Δεν είναι μόνο η ουσιαστική βοήθεια, την οποία προσφέρουν, πολλές φορές από το υστέρημά τους οι Έλληνες άλλων περιοχών, είναι και το μήνυμα της ηθικής στήριξης,  είναι η αίσθηση, πως κανένας δεν πρέπει να βρεθεί ή να αισθάνεται μόνος.

Αυτή την έννοια έχει η επίσκεψη σήμερα στο νομό μας, του  φίλου βουλευτή Ζακύνθου της Νέας Δημοκρατίας  κ. Διονυσίου Ακτύπη,  της Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κ. Κατερίνας Μοθωναίου και του γραμματέα της ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας  Ζακύνθου κ. Διονύσιου Τρούσα.

Οι παραπάνω συνόδευσαν την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία συνέλλεξαν στη Ζάκυνθο, ένα νησί που έχει υποστεί και αυτό ανάλογες καταστροφές στο πρόσφατο παρελθόν, μεταφέροντας συγχρόνως μηνύματα αλληλεγγύης και  συμπαράστασης από το λαό της Ζακύνθου.

Τους επισκέπτες μας υποδεχθήκαμε, στο χώρο του Εργοστασίου ΑΣΕΕ- Λακωνία, η   πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού κ. Ποτούλα Ορφανού, ο πρόεδρος του ΑΣΕΕ- Λακωνία  κ. Δημήτρης Δημάκος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Ορφανός, καθώς και ο υπεύθυνος του Αγροτικού Τομέα της ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Ανατολικής Μάνης, κ. Κομνηνός Δεμέστιχας.

Ευχαριστούμε επίσης και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Σπάρτης κ. Νίκο Μηνακάκη για τη συνεργασία, ώστε τα είδη να αποθηκευτούν με ασφάλεια στο ΑΣΕΕ- Λακωνία.

Είναι πολύ σημαντική η αντίδραση και συσπείρωση της κοινωνίας, ακόμα και όταν η βοήθεια έχει συμβολικό χαρακτήρα, απέναντί στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις  καταστροφές από τη λαίλαπα της φωτιάς.

Παρακαλέσαμε τους εκπροσώπους των Ζακυνθίων, οι οποίοι συνόδευσαν τα είδη πρώτης ανάγκης, να μεταφέρουν στο λαό της Ζακύνθου τις ευχαριστίες μας.

Οι Λάκωνες και οι Λάκαινες, δεν ξεχνούν παρόμοιες συμπεριφορές! 

      

Νεοκλής Δ. Κρητικός
Βουλευτής Λακωνίας
Νέα Δημοκρατία




  



Οδός Εμπόρων