Vekrakos
Spartorama | Την έντονη αντίδραση του ΜΜΕ της Ηλείας που ανέδειξε τις δηλώσεις Δούκα προκάλεσε το «ρουφιάνοι και προδότες» του κ. Άρη Κουρεμπή

Την έντονη αντίδραση του ΜΜΕ της Ηλείας που ανέδειξε τις δηλώσεις Δούκα προκάλεσε το «ρουφιάνοι και προδότες» του κ. Άρη Κουρεμπή - video

Spartorama 12/02/2022 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Παιδεία Πολιτική
Την έντονη αντίδραση του ΜΜΕ της Ηλείας που ανέδειξε τις δηλώσεις Δούκα προκάλεσε το «ρουφιάνοι και προδότες» του κ. Άρη Κουρεμπή
Είναι τιμή μας να είμαστε τέτοιοι «ρουφιάνοι» και «προδότες» πάντα...
Οδός Εμπόρων

Αναδημοσιεύουμε από το ilialive.gr μέρη από άρθρο τους:


Κι άλλη προσβολή από τη Σπάρτη - «Ο ρουφιάνος και προδότης είναι το Ilialive.gr» λέει πρόεδρος χωριού στο Δημ. Συμβούλιο

Κάτι δεν πάει καλά στην Σπάρτη και κάποιοι πραγματικά βρίσκονται εκτός πραγματικότητας... Το νέο χτύπημα από τη Σπάρτη έρχεται από πρόεδρο τοπικής κοινότητας που προφανώς έχει ακραίες απόψεις στη ζωή του. 

Η αποκάλυψη του ilialive.gr χαρακτηρίζεται ως «ρουφιανιά και προδοσία» και επίσης και ο δημοσιογράφος Γιάννης Σπυρούνης που προέβει σε αυτή. 

Ένας δημοτικός σύμβουλος που δηλώνει δημοσιογράφος και φίλος του δημάρχου Πέτρου Δούκα ο κ. Άρης Κουρεμπής εκφράζει ακραίες απόψεις, υβριστικές και παράλληλα αποδεικνύεται και ιστορικά ανακριβής. 

Και ακόμα λέει πως έτσι είναι οι Σπαρτιάτες. Οι ύβρεις του κ. Κουρεμπή δεν μας αγγίζουν, λυπόμαστε πολύ για το επίπεδο του. 

Ευτυχώς υπήρξαν και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι που προς τιμήν τους αντέδρασαν στις ύβρεις. Για την πρόεδρο του ΔΣ Σπάρτης κα Δαράκη δεν θα σχολιάσουμε κάτι. ΄Ότι λέγεται είναι ξεκάθαρο στο video της συνεδρίασης. 

Είναι τιμή μας να είμαστε τέτοιοι «ρουφιάνοι» και «προδότες» πάντα... 

Όσο για το αν θίχτηκαν οι Ηλείοι τώρα εκ των υστέρων - αναφορά του κ. Κουρεμπή που επίσης συνεχίζει την προσβολή του Πέτρου Δούκα - του παραθέτουμε το θέμα μας με τα δημοσιεύματα της εποχής που περίτρανα αποδεικνύουν τα όσα παραδέχθηκε δημόσια ο τότε υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών. 


ilialive.gr

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε ο κ. Άρης Κουρεμπής


Οδός Εμπόρων