Vekrakos
Spartorama | «H Μαγεία της Φιλίας» - Παιδικός - Νεανικός Διαγωνισμός

«H Μαγεία της Φιλίας» - Παιδικός - Νεανικός Διαγωνισμός

Spartorama 15/06/2022 Εκτύπωση Άνθρωποι! Κοινωνία Λακωνία Πολιτισμός
«H Μαγεία της Φιλίας» - Παιδικός - Νεανικός Διαγωνισμός
Για παιδιά και εφήβους ηλικίας 5-15 ετών...
Οδός Εμπόρων

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, έχεις φωτογραφική μηχανή ή κινητό… γίνε καλλιτέχνης για τον φίλο σου και μπες στον διαγωνισμό μας για να διασκεδάσεις και να κερδίσεις!

Με καλοκαιρινή και γιορτινή διάθεση το EUROPE DIRECT Πελοπόννησος σας καλεί να συμμετέχετε στον διαγωνισμό που διοργανώνει με θέμα «Η Μαγεία της Φιλίας».

Αν είσαι 5-15 ετών μπορείς να μας στείλεις μια ζωγραφιά ή μια φωτογραφία που να απεικονίζει τη φιλία-την αρετή που βασίζεται στο ενδιαφέρον, τη φροντίδα, τη χαρά, τη διασκέδαση, το γέλιο, το παιχνίδι, τη σκανταλιά αλλά και τη συμπαράσταση και τη στήριξη, που μας προσφέρει ο φίλος μας.

Περιμένουμε τις καλλιτεχνικές σας εμπνεύσεις στο edpeloponnisos@sustainable-city.gr μέχρι τη Δευτέρα 25.7.2022.

Οι 2 νικητές, ένας με το σχέδιό του και ένας με τη φωτογραφία του, θα επιλεχθούν τυχαία από ηλεκτρονική κλήρωση το Σάββατο 30 Ιουλίου, Παγκόσμια Ημέρα της Φιλίας και θα λάβουν ένα συλλεκτικό άλμπουμ με όλες τις συμμετοχές.

Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση στις συμμετοχές μέσω του ψηφιακού άλμπουμ που θα διαμορφωθεί και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του EUROPE DIRECT Πελοπόννησος

(https://www.sustainable-city.gr/europe-direct-peloponnisos.html)


Καλή Επιτυχία και Καλή Διασκέδαση!


Σημείωση: Οι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος στέλνοντας τη φωτογραφία τους, θα χρειαστεί να μας στείλουν συμπληρωμένη τη Δήλωση Έγκρισης Κηδεμόνα, όπως επίσης και όλα τα εικονιζόμενα πρόσωπα της φωτογραφίας.


Οδός Εμπόρων