Vekrakos
Spartorama | Ρίγη συγκίνησης για τον τυφλό δρομέα που τερμάτισε το Σπάρταθλον

Ρίγη συγκίνησης για τον τυφλό δρομέα που τερμάτισε το Σπάρταθλον

Πηγή 02/10/2017 Εκτύπωση Αθλητισμός Σπάρταθλον
Ρίγη συγκίνησης για τον τυφλό δρομέα που τερμάτισε το Σπάρταθλον
«Θυμηθείτε ότι είστε απλά ένας αγγελιοφόρος και τρέξτε με καρδιά. Η δουλειά σας είναι να μεταφέρετε και να διαδώσετε ένα μήνυμα ελπίδας ότι αδύνατα πράγματα μπορούν να συμβούν»
Οδός Εμπόρων

Ο λόγος για τον Jason Romero από τις ΗΠΑ που τερμάτισε στον άθλο των 246 χιλιομέτρων με χρόνο 33.50.42 καταλαμβάνοντας την 143η θέση. 

Ο 47χρονος μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες των δύο προηγούμενων ετών δεν το έβαλε κάτω και με την πολύτιμη βοήθεια τεσσάρων Σπαρταθλητών που τον συνόδευαν κατά την διάρκεια του αγώνα δικαιώθηκε για την επιμονή του. 

Δείτε την ανάρτηση του στο Facebook και το μήνυμα στους συναθλητές του: 

«Τερμάτισα πριν από λίγο στο Σπάρταθλον στην τρίτη προσπάθειά μου – σε 33 ώρες και 50 λεπτά. Έναν αγώνα από την Αθήνα προς τη Σπάρτη  246 χιλιομέτρων / 153 μίλια. Ο χρόνος μου στα 100χλμ ήταν (10:10). Ο χρόνος μου στα 100 μίλια ήταν (18:49). Έπρεπε να χρησιμοποιήσω 4 οδηγούς για να με βοηθήσουν από το Πουέρτο Ρίκο, την Ελλάδα, την Ολλανδία και το Βέλγιο (3 ήταν εντελώς άγνωστοι). Σημειώστε αυτό, από ένα άτομο που απέτυχε και ολοκλήρωσε τον Σπάρταθλον. Τα λόγια του είναι ουσιαστικά και απλά:

Θυμηθείτε ότι είστε απλά ένας αγγελιοφόρος και τρέξτε με καρδιά. Η δουλειά σας είναι να μεταφέρετε και να διαδώσετε ένα μήνυμα ελπίδας ότι αδύνατα πράγματα μπορούν να συμβούν.

Αγαπώ την Ελλάδα. Λατρεύω τον Σπάρταθλον. Απλά μου αρέσει να τρέχω».



  

runningpress.gr

  



Οδός Εμπόρων