Vekrakos
Spartorama | Με 12 Αντιδημάρχους και έξη εντεταλμένους Συμβούλους το πρώτο σχήμα της νέας Δημοτικής Αρχής

Με 12 Αντιδημάρχους και έξη εντεταλμένους Συμβούλους το πρώτο σχήμα της νέας Δημοτικής Αρχής

Spartorama 03/01/2024 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Οικονομία Πολιτική
Με 12 Αντιδημάρχους και έξη εντεταλμένους Συμβούλους το πρώτο σχήμα της νέας Δημοτικής Αρχής
Για πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί ο κ. Στέφανος Βρεττάκος

Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση ορισμού των νέων αντιδημάρχων Σπάρτης, από τον δήμαρχο Μιχάλη Βακαλόπουλο.

ΘΙ ασκήσουν τα καθήκοντά τους έως και 31 Δεκεμβρίου 2024.

Έμμισθοι αντιδήμαρχοι

Ως έμμισθοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Σπάρτης, με θητεία από 02/01/2024 έως 31/12/2024, ορίζονται οι ακόλουθοι δημοτικοί σύμβουλοι:

  1. Ο κ. Χρήστος-Άγγελος Αντωνάκος του Γεωργίου, ως αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών.
  2. Ο κ. Παναγιώτης Παυλής του Κωνσταντίνου, ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας και Υπηρεσιών Δόμησης.
  3. Ο κ. Δημοσθένης Κακούρος του Ιωάννη, ως αντιδήμαρχος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων, Πολιτικής Προστασίας, Ανακύκλωσης, Τουρισμού και Πληροφορικής.
  4. Ο κ. Δημήτριος Γιαννόπουλος του Βασιλείου, ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας.
  5. Ο κ. Παναγιώτης Τριτάκης του Ιωάννη, ως αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Επιχειρηματικότητας.
  6. Ο κ. Ευστράτιος Κοκκορός του Άγιδος, ως αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Άρδευσης, Πρασίνου και Κοιμητηρίων.
  7. Ο κ. Παναγιώτης Κουρτσούνης του Αθανασίου, ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού.
  8. Ο κ. Θεοφάνης Λάζαρης του Παναγιώτη, ως αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και ΔΕ Μυστρά.
  9. Η κ. Αδαμαντία Βαγιακάκου - Δογαντζή του Πέτρου, ως αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, ΚΕΠ και ΔΕ Φάριδος.

 

Άμισθοι αντιδήμαρχοι

Ως άμισθοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Σπάρτης, με θητεία από 02/01/2024 έως 31/12/2024, ορίζονται οι ακόλουθοι δημοτικοί σύμβουλοι:

  1. Ο κ. Παντελής Γιαννακόπουλος του Γεωργίου, ως αντιδήμαρχος ΔΕ Οινούντος και ΔΕ Καρυών.
  2. Ο κ. Δημήτριος Μαλλιαρός του Φραγκίσκου, ως αντιδήμαρχος ΔΕ Πελλάνας.
  3. Ο κ. Δημήτριος Κυριακούλιας του Κωνσταντίνου, ως αντιδήμαρχος ΔΕ Θεραπνών.

 

Αναπλήρωση δημάρχου

Όταν ο δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ως αναπληρωτής αυτού κατ’ άρθρ. 89 Ν. 3463/2006 ως ισχύει, ο αντιδήμαρχος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων, Πολιτικής Προστασίας Ανακύκλωσης Τουρισμού και Πληροφορικής, κ. Δημοσθένης Κακούρος του Ιωάννη και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντά του θα ασκούνται από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Χρήστο-Άγγελο Αντωνάκο του Γεωργίου.

 

Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων από τον δήμαρχο σε αντιδημάρχους

 

  • Στον κ. Χρήστο-Άγγελο Αντωνάκο του Γεωργίου, ως καθ’ ύλην αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών, ο δήμαρχος μεταβιβάζει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:
    1. Την οργάνωση, προγραμματισμό, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο της λειτουργίας της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, οι αρμοδιότητες των οποίων ορίζονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.
    2. Την έγκριση των δαπανών και τη διάθεση όλων των εγγεγραμμένων στον προϋπολογισμό πιστώσεων, συμπεριλαμβανομένων των πιστώσεων που εγγράφονται σε αυτόν με αναμόρφωση, την έκδοση και υπογραφή της σχετικής απόφασης ανάληψης υποχρέωσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρ. 58 παρ. 1 περ. ε Ν 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρ. 203 παρ. 1 Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ 133 Α΄) και τροποποιήθηκε με το άρθρ. 14 παρ. 1 Ν. 4625/2019 (ΦΕΚ 139 Α΄ ).

 

  • Στον κ. Παναγιώτη Παυλή του Κωνσταντίνου, ως καθ’ ύλην αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας και Υπηρεσιών Δόμησης μεταβιβάζει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

Την οργάνωση, προγραμματισμό, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο της λειτουργίας:

    1. του Τμήματος Μελετών & Κατασκευών Έργων, της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας Υπηρεσιών Δόμησης & Περιβάλλοντος,
    2. του Τμήματος Συγκοινωνιών Εγκαταστάσεων & Συντήρησης Υποδομών της ίδιας Δ/νσης, γ) του Τμήματος Υπηρεσίας Δόμησης & Ελέγχου Κατασκευών της ίδιας Δ/νσης,
    3. του Τμήματος Χωροταξίας Πολεοδομικών Εφαρμογών & Διοικητικής Υποστήριξης της ίδιας Δ/νσης, οι αρμοδιότητες των οποίων ορίζονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

 

  • Στον κ. Δημοσθένη Κακούρο του Ιωάννη, ως καθ’ ύλην αντιδήμαρχο Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων, Πολιτικής Προστασίας, Ανακύκλωσης, Τουρισμού και Πληροφορικής μεταβιβάζει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

    1. Τη μέριμνα, τον προγραμματισμό, την παρακολούθηση, τον συντονισμό και τον έλεγχο των θεμάτων που αφορούν τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων,
    2. Τις αρμοδιότητες Πολιτικής Προστασίας και Ανακύκλωσης του Τμήματος Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πολιτικής Προστασίας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Χωροταξίας Υπηρεσίας Δόμησης & Περιβάλλοντος όπως αυτές ορίζονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου και τις εκάστοτε ισχύουσες κείμενες κανονιστικές διατάξεις,
    3. Την οργάνωση, προγραμματισμό, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο της λειτουργίας: 1. του Τμήματος Τουρισμού της Δ/νσης Προγραμματισμού & Ανάπτυξης και 2. του Τμήματος Πληροφορικής, Επικοινωνιών και Διαφάνειας της ίδιας Δ/νσης οι αρμοδιότητες των οποίων ορίζονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

 

  • Στον κ. Δημήτριο Γιαννόπουλο του Βασιλείου, ως καθ’ ύλην αντιδήμαρχο Καθαριότητας μεταβιβάζει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

    1. Την οργάνωση, προγραμματισμό, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο της λειτουργίας του Τμήματος Καθαριότητας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας Υπηρεσιών Δόμησης & Περιβάλλοντος, οι αρμοδιότητες του οποίου ορίζονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.
    2. Τον συντονισμό της κίνησης και διάθεσης των οχημάτων και μηχανημάτων έργων του δήμου, σε συνεργασία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας και Τεχνικών Έργων.

 

  • Στον κ. Παναγιώτη Τριτάκη του Ιωάννη, ως καθ’ ύλην αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Επιχειρηματικότητας μεταβιβάζει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

Την οργάνωση, προγραμματισμό, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο της λειτουργίας:

    1. του Τμήματος Προγραμματισμού και Οργάνωσης της Δ/νσης Προγραμματισμού & Ανάπτυξης και
    2. του Τμήματος Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης της ίδιας Δ/νσης,

οι αρμοδιότητες των οποίων ορίζονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

 

  • Στον κ. Ευστράτιο Κοκκορό του Άγιδος, ως καθ’ ύλην αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης Άρδευσης, Πρασίνου και Κοιμητηρίων, μεταβιβάζει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

Την οργάνωση, προγραμματισμό, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο της λειτουργίας:

    1. του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, της Δ/νσης Προγραμματισμού & Ανάπτυξης, πλην των αρμοδιοτήτων που αφορούν τη μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα,
    2. του Τμήματος Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πολιτικής Προστασίας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας Υπηρεσίας Δόμησης & Περιβάλλοντος πλην των αρμοδιοτήτων Πολιτικής Προστασίας και Ανακύκλωσης,

οι αρμοδιότητες των οποίων ορίζονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

 

  • Στον κ. Παναγιώτη Κουρτσούνη του Αθανασίου, ως καθ’ ύλην αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού, μεταβιβάζει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

    1. Τη μέριμνα, τον προγραμματισμό, την παρακολούθηση και τον συντονισμό για την απρόσκοπτη άσκηση των αρμοδιοτήτων του καταργούμενου Νομικού Προσώπου του Δήμου με την επωνυμία «Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Δήμου Σπάρτης»,
    2. Τη μέριμνα, τον προγραμματισμό, την παρακολούθηση και τον συντονισμό για την απρόσκοπτη άσκηση των αρμοδιοτήτων του καταργούμενου Νομικού Προσώπου του Δήμου με την επωνυμία «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης».

 

  • Στην κ. Αδαµαντία Βαγιακάκου - Δογαντζή του Πέτρου, ως καθ’ ύλην αντιδήµαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και ΚΕΠ, µεταβιβάζει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

Την οργάνωση, προγραμµατισμό, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο της λειτουργίας:

    1. της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών και
    2. της Δ/νσης Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών,

οι αρμοδιότητες των οποίων ορίζονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

 

Ως κατά τόπον αντιδήµαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Φάριδος, µεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

  1. την ευθύνη της λειτουργίας των δηµοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δηµοτική ενότητα,
  2. την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δηµοτική ενότητα,
  3. τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δηµοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας,
  4. την υπογραφή, µε εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δηµοτικής ενότητας και
  5. τη συνεργασία µε τους προέδρους των συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων και τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

 

  • Στον κ. Θεοφάνη Λάζαρη του Παναγιώτη, ως καθ’ ύλην αντιδήµαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και ΔΕ Μυστρά, µεταβιβάζει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

Την οργάνωση, προγραμματισμό, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο της λειτουργίας

    1. του Αυτοτελούς Τµήµατος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού & Πολιτισμού, οι αρμοδιότητες του οποίου ορίζεται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου,
    2. Τη μέριμνα, τον προγραμματισμό, την παρακολούθηση και τον συντονισμό για την απρόσκοπτη άσκηση των αρμοδιοτήτων του καταργούµενου Νομικού Προσώπου του Δήµου µε την επωνυμία «Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας».

 

Ως κατά τόπον αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Μυστρά, μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

    1. την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα,
    2. την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα,
    3. τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας,
    4. την υπογραφή, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας και
    5. τη συνεργασία με τους προέδρους των συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων και τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

 

  • Στον κ. Παντελή Γιαννακόπουλο του Γεωργίου, ως κατά τόπον αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Οινούντος και Καρυών, μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

    1. την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα,
    2. την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα,
    3. τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας,
    4. την υπογραφή, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας και
    5. τη συνεργασία με τους προέδρους των συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων και τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

 

  • Στον κ. Δημήτριο Μαλλιαρό του Φραγκίσκου, ως κατά τόπον αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Πελλάνας, μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

    1. την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα,
    2. την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα,
    3. τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας,
    4. την υπογραφή, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας και
    5. τη συνεργασία με τους προέδρους των συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων και τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

 

  • Στον κ. Δημήτριο Κυριακούλια του Κωνσταντίνου, ως κατά τόπον αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Θεραπνών, μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

    1. την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα,
    2. την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα,
    3. τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας,
    4. την υπογραφή, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας και
    5. τη συνεργασία με τους προέδρους των συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων και τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

 

Αντιμισθία αντιδημάρχων

  • Έμμισθοι αντιδήμαρχοι λαμβάνουν αντιμισθία σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρ. 33 Ν. 4483/2017 ως ισχύουν.
  • Άμισθοι αντιδήμαρχοι δεν δικαιούνται αντιμισθίας ή οποιασδήποτε άλλης οικονομικής απολαβής.

 

Αναπλήρωση αντιδημάρχων

  1. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τον κ. Χρήστο-Άγγελο Αντωνάκο του Γεωργίου, Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών, αναπληρώνει ο κ. Δημοσθένης Κακούρος του Ιωάννη, αντιδήμαρχος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων, Πολιτικής Προστασίας, Ανακύκλωσης, Τουρισμού και Πληροφορικής.
  2. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τον κ. Δημοσθένη Κακούρο του Ιωάννη, αντιδήμαρχο Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων, Πολιτικής Προστασίας, Ανακύκλωσης, Τουρισμού και Πληροφορικής, αναπληρώνει ο κ. Χρήστος-Άγγελος Αντωνάκος του Γεωργίου, αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών.
  3. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τον κ. Παναγιώτη Παυλή του Κωνσταντίνου, αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας και Υπηρεσιών Δόμησης, αναπληρώνει ο κ. Δημήτριος Γιαννόπουλος του Βασιλείου, αντιδήμαρχος Καθαριότητας.
  4. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τον κ. Δημήτριο Γιαννόπουλο του Βασιλείου, αντιδήμαρχο Καθαριότητας, αναπληρώνει ο κ. Παναγιώτης Παυλής του Κωνσταντίνου, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας και Υπηρεσιών Δόμησης.
  5. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τον κ. Παναγιώτη Τριτάκη του Ιωάννη, αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Επιχειρηματικότητας, αναπληρώνει ο κ. Ευστράτιος Κοκκορός του Άγιδος, αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Άρδευσης, Πρασίνου και Κοιμητηρίων.
  6. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τον κ. Ευστράτιο Κοκκορό του Άγιδος, αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης, Άρδευσης, Πρασίνου και Κοιμητηρίων αναπληρώνει ο κ. Παναγιώτης Τριτάκης του Ιωάννη, αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Επιχειρηματικότητας.
  7. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τον κ. Παναγιώτη Κουρτσούνη του Αθανασίου, αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, αναπληρώνει ο κ. Θεοφάνης Λάζαρης του Παναγιώτη, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και ΔΕ Μυστρά.
  8. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τον κ. Θεοφάνη Λάζαρη του Παναγιώτη, αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και ΔΕ Μυστρά, αναπληρώνει ο κ. Παναγιώτης Κουρτσούνης του Αθανασίου, αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού.
  9. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, την κ. Αδαμαντία Βαγιακάκου – Δογαντζή του Πέτρου, αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, ΚΕΠ και ΔΕ Φάριδος, αναπληρώνει ο κ. Θεοφάνης Λάζαρης του Παναγιώτη, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και ΔΕ Μυστρά.

 

Εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι

Ορίζονται, με θητεία από 02/01/2024 έως 31/12/2024, οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ως εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και τους ανατίθενται χωρίς αμοιβή, η εποπτεία και ο συντονισμός των παρακάτω δράσεων του Δήμου:

  1. Ο κ. Παναγιώτης Καρούνος του Θεοδώρου, ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων, με αρμοδιότητα τον συντονισμό του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
  2. Ο κ. Παντελής Μπεμπέτσος του Βασιλείου, ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού, με αρμοδιότητα την εποπτεία και ευθύνη ασφαλούς λειτουργίας και συντήρησης των δημοτικών χώρων άθλησης και της διοργάνωσης των αθλητικών δράσεων του Δήμου.
  3. Ο κ. Σπυρίδωνας Σελίμος του Νικολάου, ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πολιτισμού, με αρμοδιότητα τον σχεδιασμό, την εποπτεία και τον συντονισμό πολιτιστικών εκδηλώσεων και εν γένει των δράσεων πολιτιστικής προβολής σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς.
  4. Ο κ. Παναγιώτης Μπαρέλος του Αργυρίου, ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Κοιμητηρίων, με αρμοδιότητα την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας των κοιμητηρίων.
  5. Ο κ. Θεόδωρος Κατσίχτης του Γεωργίου, ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος ΚΑΠΗ, με αρμοδιότητα την εποπτεία και το συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου με την Τρίτη Ηλικία και την λειτουργία των ΚΑΠΗ.
  6. Ο κ. Γεώργιος Κουλουβάκος του Ιωάννη, ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πρόνοιας, με αρμοδιότητα το συντονισμό και την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και συναφών δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής πολιτικής.

 

Οι ανωτέρω εντεταλμένοι σύμβουλοι συνεργάζονται με τους αρμόδιους καθ’ ύλην αντιδημάρχους.


Οδός Εμπόρων