Vekrakos
Spartorama | Ο Δήμαρχος Σπάρτης στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου «ATHENA IOOC» στον Μυστρά

Ο Δήμαρχος Σπάρτης στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου «ATHENA IOOC» στον Μυστρά

Spartorama 28/04/2024 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Οικονομία
Ο Δήμαρχος Σπάρτης στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου «ATHENA IOOC» στον Μυστρά
Tόνισε τη σημασία που δίνει ο Δήμος Σπάρτης στην ανάδειξη και προβολή των τοπικών προϊόντων σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο.

Τον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου «ATHENA IOOC», που διοργανώθηκε φέτος στη Σπάρτη, υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης, του Επιμελητηρίου Λακωνίας και των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και Τουρισμού, επισκέφτηκε χθες ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος.

Χαιρετίζοντας την διαγωνιστική διαδικασία ο κ. Βακαλόπουλος, αναφέρθηκε στην τιμητική επιλογή των διοργανωτών να διεξαχθεί ο διαγωνισμός στη Σπάρτη, αναδεικνύοντας έτσι σταθερά τόσο τον Δήμο Σπάρτης, όσο και γενικότερα την Λακωνία, ως πρωταγωνιστές στην παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Επίσης, καλωσόρισε τους αξιολογητές-κριτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και τόνισε τη σημασία που δίνει ο Δήμος Σπάρτης στην ανάδειξη και προβολή των τοπικών προϊόντων σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο. 

Στο περιθώριο του διαγωνισμού, ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Σητείας, κ. Γιώργο Ζερβάκη, με τον οποίο υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων.


Οδός Εμπόρων