Vekrakos
Spartorama | Εθνικό Ωδείο Σπάρτης: Βιωματικό Εργαστήρι, με τίτλο «Ο Οδυσσέας μέσα μας»

Εθνικό Ωδείο Σπάρτης: Βιωματικό Εργαστήρι, με τίτλο «Ο Οδυσσέας μέσα μας»

Spartorama 16/05/2018 Εκτύπωση Εκδηλώσεις
Εθνικό Ωδείο Σπάρτης: Βιωματικό Εργαστήρι, με τίτλο «Ο Οδυσσέας μέσα μας»
Είναι ένα εργαστήρι αυτογνωσίας και εικαστικής δημιουργίας που μαθαίνουμε πολυμήχανα να ανακαλύπτουμε και να εκφραζόμαστε με την Ιθάκη της ψυχής μας
Οδός Εμπόρων

Το ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του για συνεχή επιμόρφωση αλλά και έγκυρη και αποτελεσματική μετάδοση γνώσεων έχει προγραμματίσει για τον μήνα Μάιο, Βιωματικό Εργαστήρι, με τίτλο «Ο Οδυσσέας μέσα μας» με συντονίστρια την Αντιγόνη Δαρβύρη, Ψυχολόγο-Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας και την Νίνα Κολοβού, υπεύθυνη του Εικαστικού Εργαστηρίου του Ωδείου.

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 από τις 17.00 έως τις 20.00 & την Κυριακή 20 Μαΐου από τις 10.00 έως τις 14.00, στο Βιωματικό Εργαστήρι  θα έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε τον «Οδυσσέα μέσα μας» - ένα εσωτερικό ταξίδι που θα κληθούμε να κάνουμε αργά ή γρήγορα. Στο ταξίδι αυτό θα γευτούμε τους γλυκούς καρπούς των λωτοφάγων, θα παρασυρθούμε από τις Σειρήνες, θα  αναμετρηθούμε με την Σκύλα και την Χάρυβδη, αναζητώντας πάντοτε την επιστροφή μας στην αληθινή πατρίδα.

Είναι ένα εργαστήρι αυτογνωσίας και εικαστικής δημιουργίας που μαθαίνουμε πολυμήχανα να ανακαλύπτουμε και να εκφραζόμαστε με την Ιθάκη της ψυχής μας.

  • Το Σεμινάριο απευθύνεται σε ηλικίες 16 ετών και πάνω με ενεργή συμμετοχή.
  • Οι  συμμετέχοντες το Σάββατο 19//5 είναι απαραίτητο να φορούν άνετα ρούχα ενώ τα υλικά για το εικαστικό μέρος είναι χωρίς επιβάρυνση.
  • Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στην Γραμματεία του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης τηλέφωνο 2731 0 23 506 και στα τηλέφωνα 6943 47 4044 & 6973 55 37 81.
Κόστος συμμετοχής: 30 Ευρώ


  


Οδός Εμπόρων