Vekrakos
Spartorama | Απόλλων Λάρισας - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, 1 - 1

Απόλλων Λάρισας - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, 1 - 1

Πηγή 18/11/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Απόλλων Λάρισας - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, 1 - 1
Και τα δύο γκολ με πέναλτι, στα 51΄για τον Απόλλωνα και στη 86΄για τη Σπάρτη
Οδός Εμπόρων

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν πολλές ευκαιρίες παρότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς λόγω της διαρκούς βροχόπτωσης, όμως και η Σπάρτη ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Κορυφαία στιγμή στο πρώτο 45λεπτο το χαμένο πέναλτι του Κουρτεσιώτη. Ο Κολτσίδας ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Λουκάο, όμως ο αμυντικός των γηπεδούχων νικήθηκε από τον γκολκίπερ των Λακώνων στο 12΄. 

Στο 39΄ ο Καψάσκης σέντραρε για τον Μαντζίρη και ο δεύτερος με κεφαλιά αστόχησε, σε μία καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους. 

Η πίεση του Απόλλωνα συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν δεύτερο πέναλτι. Αυτή τη φορά ήταν για χέρι του Κωνσταντινόπουλου σε σουτ του Σκούπρα. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες της Σπάρτης και τέσσερα λεπτά μετά ο Μαρκολίνο άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα. 

Οι Θεσσαλοί έδειχναν να κρατούν στα χέρια τους το 4ο τρίποντο, όμως στο 86΄ ο Στογιάνοβιτς με πέναλτι (είχε προηγηθεί χέρι του Κοντοέ) έφερε το ματς στα ίσα και διαμόρφωσε το 1-1. Η Σπάρτη έγινε η πρώτη ομάδα που παραβίασε την εστία του Απόλλωνα μετά από 356 αγωνιστικά λεπτά, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βλάχου. 

Στο -2 από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη ο Απόλλων Λάρισας, δεύτερος βαθμός για τη Σπάρτη, που παραμένει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.  

Σκόρερ: 55΄ πέν. Μαρκολίνο - 86΄ πέν. Στογιάνοβιτς

Χαμένο πέναλτι: 12΄ Κουρτεσιώτης

Κόκκινη: 90΄+3΄ Βλάχος 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Τασιούλης (74΄ Λίταινας), Λούκας Ράμος (70΄ Αγιώτης), Μαρκολίνο (79΄ Καμπέρης), Πολέτο, Λουκάο. 

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Καψάσκης (90΄+2΄ Αρώνης), Καινούργιος (75΄ Ρούμπος), Κωνσταντινόπουλος (64΄ Καλούσης), Μαντζίρης. 

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Σακκάς (Θεσσαλίας)


footballleaguenews.gr


Οδός Εμπόρων