Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Πλατανιάς, 0 - 0

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Πλατανιάς, 0 - 0

Spartorama 16/12/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Δημοτικά
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Πλατανιάς, 0 - 0
Έτοιμος να αλλάξει διαβατήριο ο Τσερνίσοφ για να πάρει πέναλτι η Σπάρτη
Οδός Εμπόρων

Παράπονα για τη διαιτησία είχε ο Αντρέι Τσερνίσοφ μετά τη λευκή ισοπαλία της Σπάρτης με τον Πλατανιά, τονίζοντας ότι ίσως δεν δόθηκε πέναλτι στην ομάδα του επειδή είναι Ρώσος. 

Ικανοποιημένος με την εικόνα της Σπάρτης, αλλά προβληματισμένος με το γεγονός ότι δεν δόθηκε ένα πέναλτι στην ομάδα του εμφανίστηκε ο Αντρέι Τσερνίσοφ μετά την ισοπαλία με τον Πλατανιά (0-0), σημειώνοντας ότι ίσως θα πρέπει να αλλάξει το διαβατήριό του και να επιλέξει κάποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έναντι της Ρωσίας μήπως πάρει η ομάδα του κάποιο πέναλτι. 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Τσερνίσοφ: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, όχι με το αποτέλεσμα, παρότι φέραμε 0-0 με μία πολύ καλή ομάδα, αλλά για τον τρόπο που παίξαμε. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι για τον τρόπο που παίξαμε. Κι ο πρόεδρος κι οι οπαδοί μας. 

Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον διαιτητή, αλλά ένα από τα τρία φάουλ ήταν μέσα στην περιοχή. Δεν ξέρω γιατί δεν αρέσαμε στον διαιτητή. Ίσως φταίω εγώ επειδή είμαι από τη Ρωσία. Ίσως πρέπει να αλλάξω το διαβατήριο για να είναι από μία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να μας παίζουν καλύτερα. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι». 

Θα δίνονταν πέναλτι στη Ρωσία; 

«Σε όλο τον κόσμο οι διαιτητές είναι ίδιοι. Το ένα πέναλτι ήταν ξεκάθαρο». 

Είναι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας σας; 

«Οι παίκτες έχουν αντιληφθεί τον τρόπο που πρέπει να παίζουμε. Θυμηθείτε πως ήμασταν πριν από δύο μήνες». 

Έχετε δει πιο εχθρική διαιτησία; 

«Δεν μπορώ να πω ότι είναι κακός διαιτητής. Μπορεί να είδε διαφορετικά την επίμαχη φάση. Ισως να μην είχε καλή θέση και να μην το είδε. Πάντως σε αντίστοιχες περιπτώσεις εναντίον μας δόθηκαν πέναλτι».

footballleaguenews.gr


Οδός Εμπόρων