Vekrakos
Spartorama | Θερμές ευχαριστίες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στο ζεύγος Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και στον Σωτήριο Βαχαβιώλο

Θερμές ευχαριστίες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στο ζεύγος Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και στον Σωτήριο Βαχαβιώλο

Πηγή 02/01/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Εκκλησία Ομογένεια
Θερμές ευχαριστίες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στο ζεύγος Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και στον Σωτήριο Βαχαβιώλο
Επίσης ευχαριστεί όλους όσοι, επώνυμα ή ανώνυμα, συμβάλλουν με καθοιονδήποτε τρόπο στην ανακούφιση των αδελφών μας που έχουν ανάγκη
Οδός Εμπόρων

Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στο αγαπητό μας ζεύγος ομογενών και ευεργετών του τόπου μας, Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη, για την προσφορά δέκα χιλιάδων δολαρίων (10.000,00 $ USA) προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής Εκκλησίας. Επιπροσθέτως το ζεύγος Βαλιώτη προσέφερε μεγάλη ποσότητα κρέατος προς τους εμπερίστατους συντοπίτες μας για τις Άγιες ημέρες του Δωδεκαημέρου, που διανέμεται με μέριμνα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. 

Επίσης ευγνώμονες ευχαριστίες εκφράζονται στον διακεκριμένο ομογενή μας κ. Σωτήριο Βαχαβιώλο, που είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Mistras Group στις Η.Π.Α, ο οποίος προσέφερε στην Ιερά Μητρόπολή μας το ποσό των πέντε χιλιάδων δολαρίων (5.000,00$ USA) προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου.  Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κ. Βαχαβιώλος έχει βοηθήσει κατ’ επανάληψη την ιδιαίτερη πατρίδα του, γεγονός που τον τιμά και φανερώνει την αγάπη και το αμέριστο ενδιαφέρον του. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος εκφράζει προσωπικά ευχαριστίες τόσο στο ζεύγος Βαλιώτη όσο και στον κ. Βαχαβιώλο. Επίσης ευχαριστεί όλους όσοι, επώνυμα ή ανώνυμα, συμβάλλουν με καθοιονδήποτε τρόπο στην ανακούφιση των αδελφών μας που έχουν ανάγκη. Εύχεται δε σε όλους ο Δωρεοδότης Θεός να ανταποδώσει πολλαπλά την φιλανθρωπική τους διάθεση και το νέο έτος να συνοδευτεί από προσωπική και οικογενειακή υγεία, χαρά και προκοπή.

immspartis.gr


Οδός Εμπόρων