Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Είχε Μπένο, αλλά στην… εξέδρα - δεν είχε δικαίωμα να κοουτσάρει

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Είχε Μπένο, αλλά στην… εξέδρα - δεν είχε δικαίωμα να κοουτσάρει

Πηγή 03/03/2019 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός Δημοτικά
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Είχε Μπένο, αλλά στην… εξέδρα - δεν είχε δικαίωμα να κοουτσάρει
Εύκολα σχετικά, 0-2 ο Απόλλων Λάρισας στη Σπάρτη
Οδός Εμπόρων

Τελικά ο Γιώργος Μπένος ήταν – πήγε στην Σπάρτη, δεν μπόρεσε όμως να κοουτσάρει σήμερα αυτός την ΑΕΣ και αυτό το έκανε ο Αποστολάκος, ο οποίος υποτίθεται πως είχε… απολυθεί και αυτός μαζί με τον Σατσιά, για την γκάφα του Παγκρητίου με τον Εργοτέλη.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της ομάδας «Ο Μπένος δεν μπορούσε να κοουτσάρει διότι δεν έχει γίνει επίσημα η πρόσληψή του από την ΕΠΟ για τη Σπάρτη και δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο πιστοποίησής του».

Δίκαια πάντως, με Μπένο ή χωρίς, έχασε σήμερα στην Σπάρτη η ΑΕΣ από τον Απόλλωνα, με τους φιλοξενούμενους έτσι να παίρνουν  ένα σπουδαίο «διπλό» για τους Θεσσαλούς στην Σπάρτη, για τη 19η στροφή. 

Ο Απόλλων Λάρισας «καθάρισε» την υπόθεση νίκη στο δεύτερο ημίχρονο, με τα γκολ των Σκούπρα (59΄) και Λουκάο (89΄), διευρύνοντας τη διαφορά της δεύτερης θέσης, από τους διώκτες του. 

Αυτό το αποτέλεσμα κράτησε από την άλλη, στην προτελευταία θέση τους Λάκωνες, οι οποίοι ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς, προκειμένου να παραμείνουν στην κατηγορία. 

Το ματς 

Δίχως πολλές αξιόλογες στιγμές στην αναμέτρηση της Λακωνίας, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους,  μένοντας στο μηδέν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή μπάλας, δημιούργησαν τρεις-τέσσερις φάσεις, χωρίς όμως να αλλάξει το 0-0. 

Με γκολ για τους Θεσσαλούς εκκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με τον Σκούπρα με ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής, έβαλε μπροστά την ομάδα του στη Λακωνία. Η Σπάρτη προσπάθησε να ισοφαρίσει, παίρνοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπορούσε να κάνει το 1-1. Το παιχνίδι «κλειδώθηκε» από τον Απόλλωνα Λάρισας στο 85΄, με τον Λουκάο να σκοράρει το 2-0 και να βάζει την υπογραφή του στη νίκη της ομάδας του. 

Σκόρερ: 59΄ Σκούπρα, 89΄ Λουκάο. 

Διαιτητής: Αντωνίου (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Καραθανάσης (Αν. Αττικής), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου). 


Καλοί σχετικά όλοι τους σήμερα στην Σπάρτη. 

ΣΠΑΡΤΗ (Αποστολάκος): Σφέτσος, Καλούσης (46΄ Τζιράντ), Κολτσίδας, Φραγκούλης, Λώλος, Τιεντσέ, Αγγελόπουλος, Τσιμάν, Καινούργιος, Νάτσης (Ρόμο), Δαδάκος (46΄ Βαλμάς)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Τασιουλής, Λίταινας, Καμπέρης, Πολλέτο (46΄ Γκουντρουμπής), Λουκάο, Ντε Ολιβέϊρα, Μαρκολίνο (46΄ Μπραμπίγια)


sportstonoto.gr


Οδός Εμπόρων