Vekrakos
Spartorama | «Μια οφειλόμενη εξήγηση…», από τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο

«Μια οφειλόμενη εξήγηση…», από τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο

Spartorama 17/04/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Πολιτική
«Μια οφειλόμενη εξήγηση…», από τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο
Απευθύνεται στην ιστοσελίδα Notospress.gr
Οδός Εμπόρων

Αξιότιμοι κύριοι και κύριες του NOTOSPRESS.

Πάει αρκετός καιρός τώρα που με αγωνία εμφανή κάνετε επίπονη προσπάθεια να παραπληροφορήσετε τους πολίτες και παράλληλα να κάνετε καταστροφή χαρακτήρων ασκώντας πολιτικές πιέσεις σε δημόσια πρόσωπα.

Επιμένετε σε όλα τα κείμενα που αναφέρεστε στο δήμαρχο Βαγγέλη Βαλιώτη, στην δημοτική του παράταξη και στην συνεργασία, την τίμια, δημοκρατική, προοδευτική, υποδειγματική συνεργασία με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ «ΑΝ.Α.Σ.Α» να αναφέρετε την παραπάνω δημοτική παράταξη σαν παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να τελειώνουμε μια και καλή!

Η ΑΝΑΣΑ είναι δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η «ΕΛΠΙΔΑ» είναι παράταξη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της ΧΑ .

Στην ΑΝΑΣΑ την δημοκρατική, ριζοσπαστική δημοτική κίνηση συμμετέχουν ενεργοί πολίτες με διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές αναφορές, συμμετέχουν και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο επικεφαλής της επιλέχθηκε μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες το 2014 πήρε μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αγωνιζόμενη να ανατραπεί το δημαρχοκεντρικό σύστημα, να αποκτήσει τοπικό χαρακτήρας η αυτοδιοίκηση. Ασθμαίνοντας περάσαμε το 4,…, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ λίγους μήνες αργότερα πλησίαζε το 20 στο Δήμο Σπάρτης.

Ευχαριστούμε το ΣΥΡΙΖΑ για την στήριξη του!!!

Το 2018 ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ μέσα από πάλι δημοκρατική διαδικασία επιλέχτηκε και του δόθηκε η εντολή να αναζητήσει συνεργασίες από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και αυτό έκανε, Είναι απόρροια της πεντάχρονης παρουσία μας στα δημοτικά πράγματα.

Πολιτευτήκαμε με καθαρά αυτοδιοιηκιτικούς όρους, είμαστε παρόντες, δεν κάναμε τουρισμό, δεν κραυγάσαμε, δεν μηδενίσαμε, δεν καταστροφολογίσαμε,  δεν προκαλέσαμε, δεν προσβάλλαμε τις σκέψεις τις προτάσεις όλων των δημοτικών παρατάξεων,

Στηρίξαμε αυτό που ήταν κατά την άποψη μας ήταν  χρήσιμο για τους πολίτες.

Τέλος η ΑΝΑΣΑ πήγε σε μια έντιμη δημοκρατική συνεργασία με την δημοτική παράταξη ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ με επικεφαλή το Βαγγέλη Βαλιώτη μέσα από μια πολύωρη ειλικρινή ισότιμη, χωρίς όρους δεσμεύσεις, απαιτήσεις, προγραμματική συζήτηση, για το καλό του Δήμου και των πολιτών προσυπογράψαμε την συμφωνία μας.

Έτσι εμείς δεν αποσύραμε μηνύσεις,  δεν θέσαμε όρους για οφίτσια, δεν δώσαμε στήριξη με λευκή επιταγή όπως οι εκπρόσωποι της «ΕΛΠΙΔΑΣ», που ένας από αυτούς είναι και ο ιδιοκτήτης του NOTOSPRESS, δεν νουθετούσαμε για την ενότητα καμιάς πολιτικής παράταξης με σαφείς πολιτικούς στόχους,

Οι πολίτες κρίνουν και τους λαγούς και τους αρουραίους

Για το λόγο αυτό και δεν είμαστε ούτε θα είμαστε ίδιοι.

Δεν γλύφουμε εκεί που φτύναμε

Το βασικότερο δεν ψάξαμε μια πολιτική προσωπικότητα που θα εμφανιστεί σαν ο από μηχανής θεός για να κάνει την κάθαρση, την διαφορά, να μας διασώσει.

Επιλέξαμε αυτοδιοικητικά θέλουμε συμμετοχή και δράση του πολίτη

Οι φωτισμένοι σωτήρες έχουν δοκιμαστεί και έχουν κλείσει τον κύκλο τους.

Θα δώσουμε την μάχη μέσα από το ψηφοδέλτιο της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών μας.

Γιατί για μας άλλο το κόμμα, άλλο η κυβέρνηση άλλο η αυτοδιοίκηση

Κάνοντας λοιπόν υπομονή αρκετό χρόνο στα δημοσιεύματα σας, ζητάμε από δω και πέρα όταν θέλετε να αναφέρθητε στον επικεφαλή της και στην ΑΝΑΣΑ, θα αναφέρεσθε με την δηλωμένη  ονομασία τους κρατώντας την δημοσιογραφική δεοντολογία, γιατί το κίτρινο κρατεί όσο και η σκόνη της Σαχάρας.

Ψυχή βαθειά λοιπόν!!

Για την ΑΝΑΣΑ ο επικεφαλής της
Κουμουνδούρος Παναγιώτης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ
Υποψήφιο Δήμαρχο τον Βαγγέλη Βαλιώτη


Οδός Εμπόρων