Vekrakos
Spartorama | Η πρώτη προπόνηση για το Spartan Race έρχεται στη Σπάρτη

Η πρώτη προπόνηση για το Spartan Race έρχεται στη Σπάρτη

Spartorama 07/06/2019 Εκτύπωση Αθλητισμός Δημοτικά
Η πρώτη προπόνηση για το Spartan Race έρχεται στη Σπάρτη
Στις 12 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης
Οδός Εμπόρων

Η Σπάρτη είναι έτοιμη να φιλοξενήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον μεγαλύτερο αγώνα μετ’ εμποδίων στον κόσμο, το Spartan Race. Οι διοργανωτές, θέλοντας να δώσουν την ευκαιρία στους επίδοξους συμμετέχοντες να προπονηθούν σωστά εν όψει του μεγάλου αγώνα, διοργανώνουν την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 17.30 μία ανοιχτή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Η συμμετοχή στην προπόνηση είναι Δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες ενώ όσοι λάβουν μέρος θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό t shirt Spartan καθώς και μια έκπτωση 25 για τους αγώνες sprint & super που θα γίνουν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στη Σπάρτη.

Η προπόνηση απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα αθλητών, από αρχάριους μέχρι έμπειρους, και θα πραγματοποιηθεί με την καθοδήγηση των έμπειρων Spartan SGX coaches Χρήστο Βόρβη και Ιωάννη Δημόπουλο. 

Το Spartan Race είναι ένας αγώνας στον οποίο μπορεί να λάβει μέρος ο καθένας, ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασής του. Όπως και τα προηγούμενα 2 χρόνια θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Sprint, όπου οι συμμετέχοντες καλύπτουν απόσταση 5 χιλιομέτρων και 20 εμπόδια, αλλά και ο αγώνας Super για λίγο πιο έμπειρους με απόσταση 13 χιλιόμετρα και 25 εμπόδια.

Ο αγώνας αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη της Σπάρτης, καθώς φέτος τον Νοέμβριο, για τρίτη χρονιά θα περάσουν από την πόλη μερικοί από τους μεγαλύτερους αθλητές αγώνων με εμπόδια στον κόσμο ενώ οι διοργανωτές θεωρούν τον αγώνα της Σπάρτης έναν από τους πιο σημαντικούς καθώς, εκτός από τους αγώνες sprint & super που είναι για όλους, και φέτος η Σπάρτη θα φιλοξενήσει το Trifecta World Championship, από το οποίο θα ανακηρυχθούν και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Για να λάβετε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας εδώ



  



Οδός Εμπόρων