Vekrakos
Spartorama | Χάρτης - Ξεναγός για το Σπάρταθλον από το Activate Now

Χάρτης - Ξεναγός για το Σπάρταθλον από το Activate Now

Πηγή 24/09/2016 Εκτύπωση Σπάρταθλον
Χάρτης - Ξεναγός για το Σπάρταθλον από το Activate Now
Αυτός ο χάρτης spARTatho-map θα είναι ο ξεναγός σου στην πόλη τις ημέρες του Σπάρταθλον. Με άξονες την Τέχνη, το Εμπόριο και τη Γεύση, σου δίνει προτάσεις στην πόλη για ολόκληρο το τριήμερο του αγώνα.
Οδός Εμπόρων

Αυτός ο χάρτης spARTatho-map  θα είναι ο ξεναγός σου στην πόλη τις ημέρες του Σπάρταθλον. Με άξονες την Τέχνη, το Εμπόριο και τη Γεύση, σου δίνει προτάσεις στην πόλη για ολόκληρο το τριήμερο του αγώνα.


ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 

Όλοι μαζί για ένα διαφορετικό πρόσωπο για την πόλη. Για πρώτη φορά οι πολίτες της Σπάρτης ενώνονται με αφορμή το τεράστιο αθλητικό γεγονός που συμβαίνει στην πόλη, έναν από τους δυσκολότερους υπερμαραθώνιους στον κόσμο. Το τριήμερο του εορτασμού του Σπάρταθλον 2016, 30 Σεπτεμβρίου, 1 &2 Οκτωβρίου έμποροι, βιοτέχνες, τεχνίτες, παραγωγοί, εστιάτορες, καλλιτέχνες, μηχανικοί, κτλ δημιουργούν ένα χάρτη κι ένα δίκτυο διαδρομών πολιτισμού και εμπορίου. 


Η ΠΟΛΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ 

Ο Τόπος είναι οι άνθρωποι και το έργο τους. Οι έμποροι και οι επαγγελματίες της Σπάρτης συστήνουν το χώρο, τα προϊόντα  και την τέχνη τους στους ξένους επισκέπτες αλλά και στην τοπική αγορά προσφέροντας για εκείνες τις ημέρες μια ιδιαίτερη δράση, αφιέρωμα, προϊόν ή προσφορά. 


ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ 

Συχνά περπατάμε αλλά δε βλέπουμε. Με τη βοήθεια αυτού του χάρτη γνωρίζουμε καταστήματα που είναι εκτός του κεντρικού άξονα της Σπάρτης αλλά και γνωστού χώρους με διαφορετικό πρόσωπο. Σε όλη την πόλη θα βρεις κρυμμένους θησαυρούς, νέες γεύσεις με τοπικά υλικά, προϊόντα της περιοχής, δημιουργήματα των ανθρώπων της.

 

μπορείς να κατεβάσεις το χάρτη από εδώ

 

να βρεις τον ψηφιακό διαδραστικό χάρτη από το madeinlakonia εδώ


Αctivate Νow - Ενεργοποίηση Τώρα



Οδός Εμπόρων