Vekrakos
Spartorama | Επιτυχημένη η διημερίδα εκπαίδευσης στις Πρώτες Βοήθειες που οργάνωσε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας

Επιτυχημένη η διημερίδα εκπαίδευσης στις Πρώτες Βοήθειες που οργάνωσε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας

Spartorama 02/11/2019 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Υγεία
Επιτυχημένη η διημερίδα εκπαίδευσης στις Πρώτες Βοήθειες που οργάνωσε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας
Στο πλαίσιο οργάνωσης Σχολείου Βασικών Γνώσεων Διάσωσης για την εκπαίδευση νέων εθελοντών
Οδός Εμπόρων

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας διοργάνωσε στο Διοικητήριο Π.Ε. Λακωνίας, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, διημερίδα εκπαίδευσης στις Πρώτες Βοήθειες. Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν πολλοί συμπολίτες μας κάθε ηλικίας.

Οι συμμετέχοντες/ουσες είχαν την ευκαιρία να μάθουν τις βασικές αρχές και γνώσεις στην παροχή πρώτων βοηθειών σε απειλητικές για την ζωή καταστάσεις καθώς και σε τραυματισμούς. Επιπλέον τους δόθηκε δυνατότητα να κάνουν πρακτική εφαρμογή καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης σε προπλάσματα καθώς και στα μέσα και τους τρόπους αντιμετώπισης τραυματισμών και κακώσεων.

Οι διημερίδες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο οργάνωσης Σχολείου Βασικών Γνώσεων Διάσωσης για την εκπαίδευση νέων εθελοντών/τριών με ελεύθερη είσοδο για όλους/ες

Η ΕΟΔ Λακωνίας ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Θεόδωρο Βερούτη για την υποστήριξη καθώς και τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και αφιέρωσαν χρόνο να ακούσουν τους εκπαιδευτές μας ώστε να μπορούν στο μέλλον να βοηθήσουν αποτελεσματικά έναν συνάνθρωπο όταν παραστεί ανάγκη.





  



Οδός Εμπόρων