Vekrakos
Spartorama | Κινηματογραφική Λέσχη Σπάρτης «Ρόδον»: Έναρξη Προβολών Νέας Χρονιάς

Κινηματογραφική Λέσχη Σπάρτης «Ρόδον»: Έναρξη Προβολών Νέας Χρονιάς

Spartorama 06/11/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις
Κινηματογραφική Λέσχη Σπάρτης «Ρόδον»: Έναρξη Προβολών Νέας Χρονιάς
Δείτε το πρόγραμμα προβολών
Οδός Εμπόρων

Οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Σπάρτης «Ρόδον» αρχίζουν και πάλι αυτή την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2020! 

Οι προβολές θα γίνονται κάθε δεύτερη Παρασκευή, στις 20:45, στην αίθουσα της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης (Λυκούργου και Χαμαρέτου).

Το πρόγραμμα που εκπονήθηκε για όλη την κινηματογραφική σεζόν (Νοέμβριος-Μάιος) περιλαμβάνει κάθε μήνα ένα συνδυασμό ταινιών που προβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια στους κινηματογράφους, και  τα δικαιώματα των οποίων αγοράζει η Λέσχη από τις αντίστοιχες εταιρείες διανομής, καθώς και ταινιών που της έχουν παραχωρηθεί από φορείς όπως το Γαλλικό Ινστιτούτο, το Ινστιτούτο Θερβάντες κ.α.. Από τον προγραμματισμό μας δε θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν και οι ταινίες του Φεστιβάλ Δράμας.

Τέλος, θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε και δυο ταινίες παρουσία των δημιουργών τους (τον Λάκωνα σκηνοθέτη Χάρη Ραφτογιάννη και τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Χαραμή  η ταινία του οποίου απέσπασε τον Χρυσό Διόνυσο - και ακόμα πέντε βραβεία,  στο 41ο Φεστιβάλ ελληνικών ταινιών μικρού μήκους Δράμας), με τους οποίους θα γίνει συζήτηση μετά την προβολή.

Για την αντιμετώπιση των εξόδων της Λέσχης, καθιερώνεται μηνιαία συνδρομή 5 ευρώ και ετήσια, για όλες τις προβολές ως το Μάιο, 30 ευρώ.

Με την πίστη ότι η πόλη χρειάζεται ένα παράθυρο στον κόσμο και με την ελπίδα ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των μελών και θεατών, σας περιμένουμε για να ταξιδέψουμε μαζί στον όμορφο κόσμο της έβδομης τέχνης.

Δείτε το πρόγραμμα προβολών.



  



Οδός Εμπόρων