Vekrakos
Spartorama | Απίστευτες ταχύτητες Internet στην Σπάρτη με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (Fiber To The Home)

Απίστευτες ταχύτητες Internet στην Σπάρτη με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (Fiber To The Home)

Spartorama 08/11/2019 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Κοινωνία Τεχνολογία
Απίστευτες ταχύτητες Internet στην Σπάρτη με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (Fiber To The Home)
Εκδήλωση με live σύνδεση με πέντε «Σπάρτες» των Η.Π.Α.
Οδός Εμπόρων

Το COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, φέρνει στην Σπάρτη την οπτική ίνα μέχρι το σπίτι, μέσω της υποδομής Fiber To The Home, αναβαθμίζοντας την εμπειρία του Internet. Με 100 εγγυημένες ταχύτητες στα 100 και τα 200Mbps, για πρώτη φορά κάτοικοι της Σπάρτης θα απολαμβάνουν downloading σε δευτερόλεπτα, online gaming χωρίς καθυστερήσεις, HD video χωρίς διακοπές, ενώ μπορούν να έχουν όλες τις smart συσκευές τους ταυτόχρονα online, όπως ποτέ άλλοτε. 

Η άφιξη του Fiber to the Home στην πρωτεύουσα της Λακωνίας θα γιορταστεί με ένα μεγάλο event που διοργανώνει η COSMOTE, το “This is Fiber”, στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 17:00, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Εκεί, το COSMOTE Fiber θα πρέπει να ανταποκριθεί σε μία μεγάλη πρόκληση, όπου οι υπερ-υψηλές ταχύτητες θα δοκιμαστούν και θα πρωταγωνιστήσουν. Πέραν όμως των απεριόριστων δυνατοτήτων του δικτύου, θα χρειαστεί η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή όλων των Σπαρτιατών.

Η βραδιά θα κλείσει με συναυλία της ξεχωριστής Τάμτα. 

Το COSMOTE Fiber συνεχίζει να επεκτείνεται σε νέες περιοχές. Ήδη, το δίκτυο Fiber To Τhe Home (FTTH) έχει τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα. Βάσει του επενδυτικού πλάνου, ύψους €2 δισ., που υλοποιεί ο Όμιλος ΟΤΕ, το δίκτυο FTTH θα είναι διαθέσιμο σε 150.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις μέσα στο 2019 και σε 1 εκατομμύριο έως το 2022. Το δίκτυο θα καλύπτει με οπτική ίνα και εγκαταστάσεις μεγάλης κοινωνικής σημασίας, όπως πανεπιστημιακά ιδρύματα, κέντρα μεταφορών, βιομηχανικά πάρκα και δημόσια κτίρια.

Live σύνδεση με πέντε πόλεις των Η.Π.Α. που φέρουν το όνομα "Sparta".


Οδός Εμπόρων