Vekrakos
Spartorama | Ευχαριστήρια επιστολή Αραχωβίτη προς το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Ευχαριστήρια επιστολή Αραχωβίτη προς το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Spartorama 15/11/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Υγεία
Ευχαριστήρια επιστολή Αραχωβίτη προς το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»
«Το Ίδρυμα έχει επιτύχει την άψογη συνεργασία μέσα σε κλίμα διαφάνειας και κοινού οράματος μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού τομέα»
Οδός Εμπόρων

Με αφορμή την κύρωση από τη Βουλή των Ελλήνων της τροποποίησης της από 06.09.2018 Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματός σας και του Ελληνικού Δημοσίου για την Ενίσχυση και την Αναβάθμιση των Υποδομών στον τομέα της Υγείας, στην οποία περιλαμβάνεται (στο σημείο Δ) η δωρεά για την δημιουργία νέου Γενικού Νοσοκομείου στην Σπάρτη, θα ήθελα να σάς εκφράσω τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μου.

Η αναγκαιότητα δημιουργίας νέου Νοσοκομείου στην Σπάρτη, το δεύτερο παλαιότερο στην Ελλάδα, έχει τεκμηριωθεί επαρκώς τα τελευταία χρόνια μέσα από μία μακρά και συστηματική προσπάθεια πολλών ανθρώπων και της πολιτικής ηγεσίας.

Η αλληλοκατανόηση μεταξύ όλων των πλευρών με το Ίδρυμα σας και το έμπρακτο και πολύπλευρο ενδιαφέρον σας για τον τόπο καταγωγής του αείμνηστου Σταύρου Νιάρχου, αποδίδουν καρπούς. Η τοπική κοινωνία το αναμένει με ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», κ. Ανδρέας Δρακόπουλος, κατά την ειδική τελετή υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας, εκπροσωπούμενης από τον τότε Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και του Ιδρύματος: «Το Ίδρυμα έχει επιτύχει την άψογη συνεργασία μέσα σε κλίμα διαφάνειας και κοινού οράματος μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού τομέα».

Σας ευχαριστώ ξανά και εύχομαι αυτός ο δρόμος που άνοιξε να διανυθεί και στο μέλλον, καθώς οι ανάγκες της Λακωνίας είναι πολλές. 

Με εκτίμηση,


Σταύρος Αραχωβίτης
Βουλευτής Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ


Οδός Εμπόρων