Vekrakos
Spartorama | Ο «Πανγυθεατικός Γ.Σ.» κυπελλούχος στο Super Cup 2018/19, που οργανώνει η ΕΠΣ Λακωνίας

Ο «Πανγυθεατικός Γ.Σ.» κυπελλούχος στο Super Cup 2018/19, που οργανώνει η ΕΠΣ Λακωνίας

Spartorama 22/12/2019 Εκτύπωση Αθλητισμός Κοινωνία Λακωνία
Ο «Πανγυθεατικός Γ.Σ.» κυπελλούχος στο Super Cup 2018/19, που οργανώνει η ΕΠΣ Λακωνίας
Νίκησε τον Π.Σ. "Η ΣΠΑΡΤΗ" με 1 - 0
Οδός Εμπόρων

Στο δημοτικό στάδιο Σκάλας, σήμερα έγινε ο αγώνας των σωματείων μας Πανγυθεατικού Γ.Σ. και Π.Σ. "Η ΣΠΑΡΤΗ" (σκορ  1-0) που τα έσοδα θα διατεθούν στις Ιερές Μητροπόλεις του νομού μας.

Οι διαιτητές του αγώνα κ. κ. Λιάρος Σπ., Ισακωβίδης Ρ., Σόβολος Π., Αγρανιώτης Αλ., ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Σπυράκης Ν., ο γιατρός αγώνα κ. Μπουφίδης Γ. και οι παρατηρητές αγώνα κ. κ. Κριμήτσος Π., Μπόκος Γ., Πουλικογιάννης Σ., προσέφεραν την αμοιβή τους για τον φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα.

Τα μετάλλια στην ομάδα της Π.Σ. "Η Σπάρτη" απένειμε ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Βέρδος Δήμος και το κύπελλο ο Περιφ. Σύμβουλος κ. Σταματάκος Μιχάλης και  στην ομάδα του Πανγυθεατικού Γ.Σ. ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βερούτης Θεόδωρος, το κύπελλο ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Καρράς Παναγιώτης και στους διαιτητές ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ανατολικής Μάνης κ. Τζανετάκος Χαρίλαος.

Αναμνηστική πλακέτα για την φιλοξενία του αγώνα απένειμε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας στον Δήμαρχο Ευρώτα.

Παρών, ήταν επίσης Πρόεδρος του ΟΝΑ Δήμου Σπάρτης κ. Αναστασάκος Ηλίας, εκ μέρους του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης ο Αιδεσιμότατος Ευστράτιος Χρυσικάακος και από τον Μητροπολίτη Μάνης ο κ. Δερδελάακος Κυριάκος, ο Πρόεδρος της Π.Σ. "Η Σπάρτη" κ. Σκαφιδάς Γ., ο Πρόεδρος του Πανγυθεατικού Γ.Σ. κ. Ροζάακης Δ. και εκπρόσωποι σωματείων μας.

Η Ένωση μας, ευχαριστεί θερμά τους αθλητές, τους προπονητές και όλα τα μέλη των αποστολών τους για το αθλητικό  πνεύμα που επιδείξαν στον αγώνα και βοήθησαν στην επιτυχία του σκοπού του.

Τέλος, ευχαριστεί την "Δημοτική Αγορά" και ιδιαίτερα τον κ. Λάμπρο Λαμπρόπουλο για την προβολή του αγώνα καθώς και όλα τα ΜΜΕ του νομού μας που παρουσίασαν και στήριξαν το Super Cup 2018/19 καθώς και τον φίλο Ηλία Παναγιωτακάκο για την λήψη φωτογραφιών της εκδήλωσης και τα σωματεία μας Αίαντα Ευρώτα και Πανγυθεατικού Γ.Σ. για την παρουσία των νεαρών αθλητών τους.











  



Οδός Εμπόρων