Vekrakos
Spartorama | Θα προβάλλεται η ταινία «Ντούλιτλ - μεταγλωττισμένη» - (Dolittle)

Θα προβάλλεται η ταινία «Ντούλιτλ - μεταγλωττισμένη» - (Dolittle) - video

Spartorama 22/01/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία
Θα προβάλλεται η ταινία «Ντούλιτλ - μεταγλωττισμένη» - (Dolittle)
Από Σάββατο 25/1 έως Κυριακή 26/1 στις 4:00 μ.μ., στο Cinema Center, Κλεομβρότου 16 (απέναντι από τον ΟΤΕ Σπάρτης)
Οδός Εμπόρων

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ δίνει ζωή και φρέσκια ενέργεια σε έναν από τους πιο διαχρονικούς και λατρεμένους ήρωες της λογοτεχνίας, σε αυτήν τη ζωηρή αναβίωση της κλασικής ιστορίας του ανθρώπου που μπορούσε να επικοινωνεί με τα ζώα: τον Ντούλιτλ.

Επτά χρόνια μετά το χαμό της συζύγου του, ο εκκεντρικός Δόκτωρ Ντούλιτλ (Ντάουνι Τζούνιορ), ξακουστός γιατρός και κτηνίατρος της Βασίλισσας Βικτώρια, έχει απομονωθεί στην κατοικία του, με μοναδική συντροφιά τα εξωτικά του ζώα. Όταν όμως η νεαρή βασίλισσα (Τζέσι Μπάκλεϊ) αρρωσταίνει σοβαρά, ο αυτοεξόριστος Ντούλιτλ αναγκάζεται να αναχωρήσει για μια επικών διαστάσεων περιπέτεια ώστε να αναζητήσει το αντίδοτο σε ένα μυθικό νησί. Θα πρέπει να επανακτήσει λοιπόν τις ικανότητες και το κουράγιο του, καθώς θα αναζητήσει παλιούς αντιπάλους του και θα ανακαλύψει θαυμαστά πλάσματα.

Την αναζήτηση του Ντούλιτλ θα συνοδεύει ένας νεαρός, αυτόκλητος μαθητευόμενος (Χάρι Κολέτ) και μια τρελή κομπανία ζώων, η οποία περιλαμβάνει έναν ανήσυχο γορίλα (Ράμι Μάλεκ), μια ενθουσιώδη αλλά ανόητη πάπια (Οκτάβια Σπένσερ), μια κυνική στρουθοκάμηλο, μια αισιόδοξη πολική αρκούδα και έναν ισχυρογνώμονα παπαγάλο, ο οποίος μάλιστα εκτελεί χρέη εμπιστευτικού συμβούλου.


Οδός Εμπόρων