Vekrakos
Spartorama | Λόγια Θέλοντος Νου: Θα μας απαντήσει κανείς σ’ αυτήν τη χώρα;

Λόγια Θέλοντος Νου: Θα μας απαντήσει κανείς σ’ αυτήν τη χώρα;

Λόγια Θέλοντος Νου 05/04/2020 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Πολιτική Υγεία
Λόγια Θέλοντος Νου: Θα μας απαντήσει κανείς σ’ αυτήν τη χώρα;
«Η Ελλάδα δεν είναι μία απέραντη φυλακή, εμείς δεν είμαστε βαρυποινίτες συλλήβδην κι εσείς δεν είστε οι δικοί μας δήμιοι. Εφαρμόστε τα μέτρα προς όλους ισότιμα»
Οδός Εμπόρων

Μας λέτε πόσα λεφτά μαζέψατε από τα πρόστιμα. Να μας πείτε εδώ και τώρα πόσα από τα πρόστιμα αφορούσαν λαθρομετανάστες και ρομά. ΤΏΡΑ. Εκτός κι αν μας πείτε ότι οι λαθρομετανάστες που σουλατσάρουν ελεύθεροι (έχοντας πιθανόν κι ανεξιχνίαστες ασθένειες αφού προέρχονται από χώρες με μηδενικό βιοτικό επίπεδο και ανύπαρκτες δομές υγειονομικής περίθαλψης) και οι ρομά είναι πιο νομοταγείς από όλους εμάς!

Να μας πείτε ποιος ήταν ο υπεύθυνος που οργάνωσε στη Χίο την περασμένη Δευτέρα το πάρτι με κλόουν με αποτέλεσμα τη συνάθροιση πολλών ανθρώπων δίπλα στη δομή φιλοξενίας λαθρομεταναστών. ΤΏΡΑ. Έπεσαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα στους διοργανωτές της εκδήλωσης και στους λαθρομετανάστες που έδωσαν το παρόν? (Δημοσιεύθηκε το γεγονός στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ της περασμένης Τρίτης). 

Έχετε λάβει μέτρα για τον κορωνοϊό σε όλη τη χώρα. Μας κλείσατε στα σπίτια μας. Έχετε βάλει την αστυνομία να κάνει «αγώνα δρόμου» ρίχνοντας πρόστιμα στους παραβάτες (μακάρι να εφαρμοστεί ο νόμος σε όλους ανεξαιρέτως δηλ. και σε λάθρο και ρομά). Μέχρι εδώ καλά. Πείτε μου όμως το εξής: Τόσα χρόνια γιατί αφήσατε (ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΌ ΚΆΝΑΤΕ) τους ρομά να μπαίνουν στα σπίτια μας και η τιμωρία τους να είναι επί της ουσίας ΑΝΎΠΑΡΚΤΗ, και να τους βλέπουμε να κυκλοφορούν ατιμώρητοι ανάμεσα μας, αφού το νομικό πλαίσιο που ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ διαμορφώσατε τους δίνει επί της ουσίας άφεση αμαρτιών? 

Ελέγχετε την κυκλοφορία σε όλη τη χώρα και εν όψει του Πάσχα (εγώ Πάσχα ξέρω ότι έχουμε στις 19 Απριλίου Μακαριότατε όχι στις 26 Μαΐου, αν έχουν βεβαίως αρθεί τα μέτρα μέχρι τότε, αφήστε που με την πρωτοβουλία σας διαχωρίσατε τη Μεγάλη Εβδομάδα από την Ανάσταση) οι έλεγχοι θα ενταχθούν (πολύ σωστά). Μας λέτε επίσης ότι θα ελέγχονται τα δρομολόγια στα νησιά (πολύ σωστά). 

Μπορείτε λοιπόν και κάνετε όλα τα παραπάνω, όμως επί χρόνια ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ να φυλάξετε αποτελεσματικά τα θαλάσσια σύνορα μας. Να σημειωθεί ότι αποτελεσματική φύλαξη σημαίνει ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΡΟΕΣ. Καλέσατε τη FRONTEX να σας βοηθήσει στη φύλαξη των συνόρων (και πάλι μπαίνουν οι λαθρομετανάστες). Εμάς όμως μας κλείσατε στα σπίτια μας χωρίς βοήθεια. Εκτός κι αν το επόμενο βήμα σας είναι να μας φέρετε την FRONTEX πασχαλιάτικα για να δουν τι μαγειρεύουμε. 

Δίνετε σε ορισμένες περιπτώσεις, με απαγορεύσεις από τη μια και επιλεκτική εφαρμογή των μέτρων από την άλλη, την εντύπωση ότι όλοι οι Έλληνες που δηλώνουν και χριστιανοί ορθόδοξοι έχουν εξ ορισμού το τεκμήριο της ενοχής, άρα πρέπει να αποδείξουν την αθωότητα τους. ΠΡΟΣΈΞΤΕ!!! Η υπομονή έχει και τα όρια της. Η Ελλάδα δεν είναι μία απέραντη φυλακή, εμείς δεν είμαστε βαρυποινίτες συλλήβδην κι εσείς δεν είστε οι δικοί μας δήμιοι. Εφαρμόστε τα μέτρα ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΙΣΌΤΙΜΑ. Εξασφαλίστε μας με νόμους προστασία από παραβατικές συμπεριφορές ημών των ιδίων αλλά και των ρομά και των λάθρο. ΦΘΆΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ. 

Όσο αφορά το κλείσιμο των ναών, ό,τι και να κάνετε θα έλθει η ώρα της πληρωμής για πολιτικούς, για τους κληρικούς που κωφεύουν αλλά και για εμάς που υποτιμήσαμε τόσα χρόνια την αξία του εκκλησιασμού. Γιατί όσο και να μην αρέσει σε κάποιους ΥΠΆΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΛΈΠΕΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
ΛΌΓΙΑ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΝΟΥ


Οδός Εμπόρων